Woonbegeleider (uren in overleg)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Je kunt in het dagelijks leven op diverse manieren vastlopen. De gevolgen van het vastlopen worden vaak zicht- en voelbaar op het gebied van wonen, werk, daginvulling, gezondheid, sociale relaties en/of financiën. De teams Begeleiding van Manna bieden professionele ondersteuning en begeleiding op al deze ‘‘leefgebieden” voor iedereen vanaf 18 jaar met een hulpvraag in de thuissituatie en/of beschermd en begeleid wonen. Ben jij een ervaren begeleider, die stevig in de schoenen staat, grenzen kan stellen en bewaken, mensen in hun waarde kunt laten en beschikt over een flinke dosis humor? Lees dan vooral verder.

Organisatievisie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?
Als begeleider heb je te maken met cliënten met diverse problematieken. Deze problematieken kunnen uiteen lopen van cliënten met autisme, verslaving, LVB, multiproblematiek, psychosociale of psychiatrische ziektebeelden. Je kunt hierdoor te maken krijgen met complexe en onvoorspelbare situaties. Je wordt geacht om in crisissituaties adequaat te kunnen reageren en te ondersteunen bij tegengestelde belangen en behoeften. Je biedt structuur, ondersteuning, een luisterend oor en werkt aan de doelen volgens het begeleidingsplan. Ons doel is dat cliënten zo zelfstandig mogelijk worden en de regie over hun leven zoveel mogelijk terug krijgen. In deze functie begeleid je cliënten in hun eigen woonruimte. Manna heeft twee locaties waar 24 uurs zorg wordt geboden. Voor deze locaties, één in Enschede en één in Almelo, zoeken wij collega’s.
Het werken van late diensten, slaapdiensten en in weekenden is onderdeel van de functie.

Functie eisen

Wat vragen wij?
Bij ons staan vier kernwaarden centraal. Je werkzaamheden doe je vanuit deze kernwaarden: Gelijkwaardig, betrouwbaar, verbindend en geloof in wat je doet.
In de samenwerking met je team sta je open in het geven en ontvangen van feedback, ben je positief ingesteld en altijd bereidt je collega te ondersteunen. Je beschikt over een afgeronde opleiding in zorg- en/of welzijn op mbo niveau 4 of hbo-niveau.

Inschaling

Wat bieden wij?
Het contract, met een vaste urenomvang, wordt in eerste instantie geboden voor bepaalde tijd met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. Naast een goede werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën bieden wij een salaris conform cao VVT. Mbo niveau 4 wordt ingeschaald in FWG 40 en Hbo geschoolde collega’s worden ingeschaald in FWG 50. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Solliciteren
Prenteer jezelf! Stuur je sollicitatie en CV voor 1 juni 2023 naar [email protected] onder vermelding van ‘sollicitatie woonbegeleider’.

Heb je vragen over deze functie of de locaties van Manna? Dan kan je, op werkdagen, contact opnemen met: Elsemiek Koopman, teamcoach op het telefoonnummer 06-51563141 of via [email protected] of Hans Westra, teamcoach, op het telefoonnummer 06-30431787 of via [email protected]

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je bellen naar P&O 053-3030600 of een whatsapp sturen naar nummer 06-18484526. Het bericht wordt gelezen van maandag t/m donderdag (kantooruren) en vrijdagochtend.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Hans Westra of Elsemiek Koopman
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 19-01-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 117125
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna