Woonbegeleider Van Limburg Stirum
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER
WOONVORM VAN LIMBURG STIRUM

Voor de woonvorm Van Limburg Stirum zijn wij op zoek naar een woonbegeleider voor gemiddeld 24 uur per week.

Aandacht voor de cliënt
Binnen de vernieuwde 24-uurs woonvorm wordt zorg geboden aan een diversiteit in doelgroep en leeftijd, van jong tot ouder wordende cliënt waarbij het ‘begeleiden’ op de voorgrond staat. Naast het ADL, zal het zelf wassen, boodschappen doen en koken aandacht krijgen. Naast de 24-uurs begeleiding biedt het team ook ambulante begeleiding. 

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Jij versterkt het team Van Limburg Stirum door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Je hebt daarbij kennis van groepsdynamische processen en kan de onderlinge verhoudingen tussen cliënten vanuit die kennis begeleiden. Samen met cliënten draag je zorg voor een goed woon- en leefklimaat. Je ondersteunt cliënten bij vraagstukken die zij in hun dagelijks leven tegenkomen. Je biedt actief ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Ook organiseer, begeleid en verricht je lichte huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten. Daarnaast verricht je teamtaken in het kader van een zelfregulerend team.

Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren, biedt rust en duidelijkheid naar de cliënten, ondersteunt de cliënt actief bij het invulling geven aan zijn/haar levensovertuiging en je inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Ben je geschoold in Op Eigen Benen en ben je bekend met het instrument Invra, dan is dat een pre. Daarnaast heb je:

 • een mbo diploma op niveau 3;
 • meerdere jaren ervaring met de doelgroep;
 • een positieve houding en relativeringsvermogen;
 • het vermogen om snel te schakelen en met daadkracht te handelen.

Inschaling

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als woonbegeleider bij De Passerel:

 • direct een vast contract;
 • een salaris passend bij je ervaring, binnen functieschaal FWG 30;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer dus uiterlijk op 30 september 2021, daarna is deze vacature gesloten.

Stuur je motivatiebrief en cv naar personeelenopleidingen@de-passerel.nl, onder vermelding van vacaturenummer 021-84.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsApp naar Jolande Meijerink (teamcoördinator) op 06-43107690.

De gesprekken zijn in week 40.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Type Vacature
Intern nummer 021-84
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Voorst
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst.
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 14-09-2021
Reageer voor 30-09-2021
Ingangsdatum 14-09-2021
Nummer 71114
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel