Woonbegeleider/verzorgende afd. Velhorst
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG . Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen en heb je affiniteit met de doelgroep somatiek? Werk je vanuit innerlijke rust en heb je een groot hart voor de bewoners? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op? En stimuleer je zelfredzaamheid en zorg je voor een veilige en geborgen omgeving? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor bewoners. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Je komt te werken op een somatische verpleegafdeling.

Deze afdeling is gesplitst in 3 woongroepen van 7 a 8 cliënten. Op iedere woongroep werkt een vast zelfsturend team.
Iedere zorgmedewerker heeft binnen zijn team 1 of meerdere teamtaken waar hij/zij zich voor in zet en zonodig scholingen volgt. Ook zorgt diegene dat de rest van het team op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de zorg rondom deze teamtaak.
Op deze manier draagt ieder zijn steentje bij om samen met het multidisciplinair team tot een professionele, warme, deskundige en belevingsgerichte zorgverlening te komen.
Velhorst beweegt!! Er is altijd reuring en actie.
Ben jij een stabiele factor die orde, rust en structuur kan brengen en houd je ook nog eens goed het overzicht op het geheel en is je persoonlijkheid daarnaast ook nog eens sfeerverhogend?
Dan had je al lang bij ons moeten werken! We ontmoeten je graag.

Inschaling

Over je functie

 woonbegeleider/verzorgende
 schaal FWG 35 van de cao VVT (2.135,43 /€2.937,68 obv 36 uur)
 24 uur per week, contract voor onbepaalde tijd
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een meerkeuzesysteem voor aanschaf fiets, digitale middelen of sport abonnement
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Marco Jong (regiomanager) via 06-57998825 of mail naar [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 30 november 2022 in via onderstaande sollicitatiebutton.

De Hoge Weide in Lochem kenmerkt zich door een gemoedelijke en vriendelijke sfeer. De Hoge Weide heeft nauw contact met buurtbewoners en er worden veel activiteiten georganiseerd. De Hoge Weide is gelegen aan de rand van Lochem, in een prachtige, bosrijke omgeving. De gezellige binnenstad van Lochem is op loopafstand.

Type Doelgroepvacature
Intern nummer 392
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-11-2022
Reageer voor 30-11-2022
Ingangsdatum 24-11-2022
Nummer 115782

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)