Woonbegeleider/verzorgende groepswonen PG
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Word je onze nieuwe collega voor de groepswonen pg Berkhof ?

 

Marga Klompé zoekt per direct een Woonbegeleider/Verzorgende IG of Verpleegkundige voor een groepswoning pg locatie Berkhof in Winterswijk voor 18 0f 20 uur.JIJ bent als woonbegeleider/verzorgende samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de cliënten in de groepswoning pg locatie de Berkhof. Je zorgt voor een plezierige dag invulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de cliënt en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau, met minimaal een diploma Verzorgende IG of MMZ 4 met uitstroom verpleegtechnische vaardigheden. We verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent voor minimaal 18 uur per week.

Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als Verzorgende IG wordt je ingeschaald in FWG 35 ( €1902 - €2668) als verpleegkundige  in FWG 45 (€2419 - € 3264) van de CAO VVT.

 

Daarnaast bieden wij een diversiteit in zorg en een collegiale en open werksfeer, doorgroeimogelijkheden, 8,33% eindejaarsuitkering en 8 % vakantiegeld en prettige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Voor vragen over de functie kun je bellen met Idske Noordink (Ass. Regiomanager) op 06-57989518 (i.v.m. vakantie na 2 augustus).

 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de ap) of per mail recruitment@szmk.nl

 

Interesse in Marga Klompé?

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 17 augustus via de vacaturelink op onze website.

 

Deze vacature staat tegelijkertijd in-en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat. 

Type Vacature
Intern nummer 2020-089
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum de Berkhof
Postcode 7103VX
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-07-2020
Reageer voor 17-08-2020
Ingangsdatum 17-07-2020
Nummer 53910

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)