Woonbegeleider/verzorgende groepswonen PG Pronsweide
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Wil je iedere dag met een glimlach naar het werk? Heb je een groot hart voor ouderen?  Ben je minimaal VIG gediplomeerd en ervaring met PG? Kun je deze vragen allemaal met ‘ja’ beantwoorden? Dan zoeken wij jou!

 

JIJ bent als woonbegeleider/verzorgende samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten in de groepswoning op onze locatie Pronsweide in Winterswijk. Je zorgt voor een plezierige daginvulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met de doelgroep PG. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt een groot hart voor de cliënten en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van Marga Klompé: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd. Afhankelijk van jouw wensen variëren de beschikbare contracturen van 20 tot 28 uren per week. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer.

In de functie van woonbegeleider/verzorgende word je ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT.

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie:www.margaklompe.nl.

Heb je vragen?                                                                                                                                                                                Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Wilbert Rothman, regiomanager Pronsweide. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in Marga Klompe?
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor maandag 22 juli 2019 via de sollicitatiebutton.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 310
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-06-2019
Reageer voor 22-07-2019
Ingangsdatum 25-06-2019
Nummer 46812

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)