Woonbegeleider/verzorgende GW PG
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé zorgsaampje! Heb jij een momentje?

Als zorgprofessional voor de doelgroep PG weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?


Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorg-leefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor bewoners. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Vredense Hof is een woonzorgcentrum in Winterswijk waar ook groepswonen mogelijk is voor mensen met lichamelijke klachten en voor mensen met dementie. Het woonzorgcentrum kenmerkt zich door een huiselijke sfeer en veel activiteiten. Er is contact met buurtbewoners. Zij doen mee met diverse activiteiten en maken gebruik van voorzieningen, zoals het restaurant. De appartementen bevinden zich in de locatie van Vredense Hof aan de Vredenseweg 81E. Op begane grond bevindt zich het Petit Café. Vredense Hof ligt aan de oostelijke rand van Winterswijk nabij weilanden en de Bataafse molen én vlakbij het centrum van Winterswijk.

Inschaling

Woonbegeleider/verzorgende groepswonen PG
• schaal FWG 35 van de CAO VVT
• 28 uur per week, arbeidsovereenkomst tijdelijke vervanging met mogelijkheid voor onbepaalde tijd
• 8% vakantiegeld, en 8,33% eindejaarsuitkering
• fijne extra’s, zoals:
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan even met Joris Schuurmans (regiomanager) via 0543- 546362 of mail naar [email protected]. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Vacature
Intern nummer 474
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie Vredensehof groepswonen PG
Postcode 7101 LM
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-04-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 06-04-2023
Nummer 119195

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)