Woonbegeleider/verzorgende kortdurende zorg
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is en pittig kan zijn. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG of verpleegkundige met BIG registratie. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme en een groot hart voor ouderen. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorg-leefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Over ons

Revalidatieafdeling Oost- Achterhoek is gevestigd in het verpleeghuis Pronsweide in Winterswijk. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en professioneel multidisciplinair team. Om de kwaliteit van zorg in de keten te waarborgen wordt nauw samengewerkt met Streekziekenhuis Koningin Beatrix en thuiszorgorganisaties. De duur van een revalidatietraject kan variëren van enkele weken tot maanden afhankelijk van de persoonlijke situatie. Geriatrische revalidatie, oftewel: revalidatie speciaal gericht op ouderen, is ons specialisme. Je begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het persoonlijke zorgleefplan. Je ondersteunt, de cliënt in het revalidatieproces om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken om terugkeer naar huis te realiseren. Samen met je team en behandelaren ben je hiervoor verantwoordelijk, daarbij ontvang je leiding van een regiomanager.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Inschaling

Woonbegeleider/verzorgende t.b.v. kortdurende zorg
 FWG 35 van de CAO VVT ad. €2.199,-€3.025,81)
 24 - 32 uren per week, contract voor bepaalde tijd t/m 31 december 2023.
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Karin Westendorp (Regieverpleegkundige) via 06-23238262 of mail naar [email protected]. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected].

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 15 juni via onderstaande sollicitatiebutton.
De gesprekken vinden tussentijds plaats in week 25.

Goed om te weten dat een onderdeel van een eventuele indiensttreding betekent dat we vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie.

Type Werkplein
Intern nummer 495
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis Pronsweide
Postcode 7101BH
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-05-2023
Reageer voor 15-06-2023
Ingangsdatum 23-05-2023
Nummer 120205

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)