Woonbegeleider/verzorgende Lochem, afd. Zwiep
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, doorpakker! Heb je een momentje?

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk pittig kan zijn. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Wij werken echt als team samen. Dan ga je met plezier naar je werk gaat en kun je jouw mooie glimlach zijn ding laten doen. Daar geloven we in. Dan groei je en blijf je jezelf ontwikkelen.
Heb je een momentje om kennis te maken?

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorg-leefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Leesdan vooral verder.

Functie eisen

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Aan de rand van Lochem en aan de voet van de Lochemse Berg ligt verpleeghuis De Hoge Weide van zorgorganisatie Marga Klompé. De Hoge Weide biedt als ouderenzorgorganisatie hoogcomplexe zorg in een kleinschalige, gastvrije omgeving. Voor het woonzorgentrum afdeling Zwiep zoeken wij een collega die affiniteit heeft met de doelgroep en wil werken vanuit onze belevingsgericht zorg visie.

Inschaling

Woonbegeleider/verzorgende;
schaal FWG 35 van de CAO VVT (€1.960,02 – €2.845,21)
24 uur per week, contract voor onbepaalde tijd
8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Bel dan even met Maaike Konter (regiomanager) via 06-10029262 of mail naar m.konter@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jarne Heuvelink (Recruiter), bereikbaar op het nummer 06-82 00 59 70 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 1 november 2021 in via onderstaande sollicitatiebutton.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Werkplein
Intern nummer 179
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 27-07-2021
Reageer voor 01-11-2021
Ingangsdatum 27-07-2021
Nummer 70111

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)