Woonbegeleider/verzorgende Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Voor onze cliënten vinden wij het belangrijk dat je voor het comfort van de cliënt gaat en handelt naar wat de cliënt zélf wil. Als team vinden wij het belangrijk dat je met aandacht werkt en verantwoordelijkheid durft te nemen. Vanuit jouw observatie help jij mee de behoeftes van de cliënt in kaart te brengen in het zorgplan en tot uitvoering te brengen op de woning. Je coördineert en organiseert het wonen, de zorg en welzijn van de cliënten binnen de woongroep en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren.

Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Je komt terecht in een team waarin je de sfeer het beste kunt beschrijven als gezellig, gemotiveerd en betrokken. In het team werk je samen met gastvrouwen, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Doordat wij werken met verschillende diversiteit en kwaliteit binnen een klein team voelt iedereen zich veilig en zijn wij erg collegiaal.
Jij maakt je samen met ons hard voor de beste zorg voor onze cliënten en dat doen we met aandacht, respect en liefde voor ons vak.
Naast onze focus voor de zorg voor onze cliënten, krijgen medewerkers ook de nodige aandacht. Denk aan scholing en ontwikkeling voor onze collega’s. Kun jij je vinden in de bovenstaande omschrijving dan zijn wij op zoek na jou en hopen wij dat jij met jouw kwaliteiten ons team komt versterken.

Aan de rand van Lochem en aan de voet van de Lochemse Berg ligt verpleeghuis De Hoge Weide van zorgorganisatie Marga Klompé. De Hoge Weide biedt als ouderenzorgorganisatie hoogcomplexe zorg in een kleinschalige, gastvrije omgeving. Voor de beschermde woongroepen voor mensen met dementie zoeken wij een collega die affiniteit heeft met psychogeriatrie en wil werken vanuit onze belevingsgericht zorg visie.

Inschaling

Over je functie

Woonbegeleider/verzorgende;
 schaal FWG 35 van de CAO VVT (€1.960,02 – €2.845,21)
 16-24 uur per week, contract voor onbepaalde tijd
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
 fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Bel dan even met Maaike Konter (regiomanager) via 06-10029262 of mail naar [email protected]

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton.
Type Werkplein
Intern nummer 176
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-07-2021
Reageer voor 24-01-2022
Ingangsdatum 16-07-2021
Nummer 69917

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)