Woonbegeleider/verzorgende of verpleegkundige GW Hoge Veld
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over jou

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Functie eisen

Jij bent als verzorgende IG of verpleegkundige, samen met het zorgteam, verantwoordelijk voor het welzijn van cliënten van onze groepswoningen op de locatie het Hoge Veld. Je draait alle diensten en bent flexibel inzetbaar voor 16 uur per week. Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Zoek je de uitdaging in het omgaan met cliënten die meer zorg en begeleiding vragen vanuit hun gedrag? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit de zorgvraag? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Over ons

De locatie voor deze vacature is het Hoge Veld in Aalten en biedt 5 groepswoningen met per woning 6 cliënten met (beginnende) dementie. In deze woningen bieden wij een huiselijke sfeer met zorg, ondersteuning en behoud van privacy. Elke cliënt heeft een eigen appartement en er is per groepswoning een ruime woonkamer en keuken voor gezamenlijk gebruik. Hier kunnen de cliënten koffiedrinken, de maaltijd gebruiken, aan een activiteit deelnemen of meehelpen bij de dagelijkse huishoudelijke bezigheden zodat elke cliënt het beste uit elk moment haalt. Dat doen we in Hoge Veld.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach.

Inschaling

Samen zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken? Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:
In de functie van Verzorgende IG wordt je geschaald in FWG 35 van de CAO VVT (€ 1.960 – € 2.845). In de functie van verpleegkundige wordt je ingeschaald in FWG 45 van de CAO VVT ( € 2.492-€ 3.362)
- Een contract voor onbepaalde tijd;
- diversiteit in zorg(werkzaamheden) en een open werksfeer;
- een team met hele leuke collega’s;
- doorgroeimogelijkheden;
- 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
- prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen (telefoon, laptop, tablet) met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Voor vragen over de functie kun je bellen met Sandra Veerbeek (Regiomanager) via tel. 06-23400787. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl

Heb je een momentje?

Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk en uiterlijk voor 29 september a.s.  Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Werkplein
Intern nummer 173
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-07-2021
Reageer voor 29-09-2021
Ingangsdatum 14-07-2021
Nummer 69823

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)