Woonbegeleider/verzorgende PG Lochem
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Hé, aanpakker! Heb je een momentje?

Als zorgprofessional weet je natuurlijk dat ons werk echt doorpakken is. Intensief contact met bewoners, ondersteunen waar je kan. Maar bij ons sta je er niet alleen voor. Echt samenwerken in een sterk team is essentieel. Want als je met plezier naar je werk gaat, ben je op je best. Daar geloven we in. Dan kun je groeien en blijven ontwikkelen. Heb je een momentje om kennis te maken?

Voor de beschermde woongroepen voor mensen met dementie zoeken wij een collega die affiniteit heeft met psychogeriatrie en wil werken vanuit onze belevingsgericht zorg visie.
Voor onze cliënten vinden wij het belangrijk dat je voor het comfort van de cliënt gaat en handelt naar wat de cliënt zélf wil. Als team vinden wij het belangrijk dat je met aandacht werkt en verantwoordelijkheid durft te nemen. Vanuit jouw observatie help jij mee de behoeftes van de cliënt in kaart te brengen in het zorgplan en tot uitvoering te brengen op de woning. Je coördineert en organiseert het wonen, de zorg en welzijn van de cliënten binnen de woongroep en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren.


Functie eisen

Natuurlijk zijn diploma’s belangrijk. Je bent daarom ook minimaal in het bezit van een mbo diploma verzorgende IG en bent beschikbaar voor alle diensten. Maar wat we nog belangrijker vinden is je enthousiasme. Durf je verantwoordelijkheid te nemen? Werk je vanuit innerlijke rust? Pak je nieuwe ontwikkelingen snel op en bouw je jouw werk op vanuit goede zorgleefplannen? Dan ben je bij ons helemaal op je plek. Houd je ook nog van een open werksfeer en diversiteit in de zorg? Lees dan vooral verder.

Je komt terecht in een team waarin je de sfeer het beste kunt beschrijven als gezellig, gemotiveerd en betrokken. In het team werk je samen met gastvrouwen, helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Doordat wij werken met verschillende diversiteit en kwaliteit binnen een klein team voelt iedereen zich veilig en zijn wij erg collegiaal. Jij maakt je samen met ons hard voor de beste zorg voor onze cliënten en dat doen we met aandacht, respect en liefde voor ons vak. Naast onze focus voor de zorg voor onze cliënten, krijgen medewerkers ook de nodige aandacht. Denk aan scholing en ontwikkeling voor onze collega’s. Kun jij je vinden in de bovenstaande omschrijving dan zijn wij op zoek na jou en hopen wij dat jij met jouw kwaliteiten ons team komt versterken.

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams; samen sta je sterk, draag vanuit je eigen rol je steentje bij aan het teamresultaten. Als team word je maximaal ondersteund door onze organisatie zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Aan de rand van Lochem en aan de voet van de Lochemse Berg ligt verpleeghuis De Hoge Weide van zorgorganisatie Marga Klompé. De Hoge Weide biedt als ouderenzorgorganisatie hoogcomplexe zorg in een kleinschalige, gastvrije omgeving.

Inschaling

Verzorgende IG / Woonbegeleider , 24 uur
schaal FWG 35 van de CAO VVT (€1.960,02 – €2.845,21)
contract voor onbepaalde tijd
8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen zoals een laptop, telefoon en tablet
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen.

Bijzonderheden

Bel dan even met Melanie ter Riet (HR adviseur) via 06-57984733 of mail naar m.terriet@szmk.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het team recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Stuur je sollicitatie voor 21 oktober 2021 in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Werkplein
Intern nummer 177
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie verpleeghuis De Hoge Weide
Postcode 7241GR
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-07-2021
Reageer voor 21-10-2021
Ingangsdatum 20-07-2021
Nummer 69971

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)