Woonbegeleider/verzorgende woonzorgcentrum
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als verzorgende/woonbegeleider samen met een team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten op het woonzorgcentrum op onze locatie de Molenberg. Het woonzorgcentrum heeft +/- 45 plaatsen, verdeeld over 2 verdiepingen. Cliënten verblijven voornamelijk op hun eigen appartement en maken daarnaast gebruik van gemeenschappelijke ruimtes.

Je zorgt voor een plezierige daginvulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt een groot hart voor de cliënten en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een contract voor onbepaalde tijd. De contracturen worden in overleg met jou afgestemd Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer.

In de functie van woonbegeleider/verzorgende word je ingeschaald in FWG 35 van de CAO VVT

(€ 1.838,58 - €2.668,93)

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl.

Heb je vragen? 
Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Peter Stevens, regiomanager Oost Gelre. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Beiden zijn bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in Marga Klompé? 
Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 17 juni 2019 via de sollicitatielink op onze vacaturepagina.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 297
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie De Molenberg
Postcode 7141AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-06-2019
Reageer voor 17-06-2019
Ingangsdatum 05-06-2019
Nummer 46354

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)