Woonbegeleider woonvorm Aalscholver
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER WOONVORM DE AALSCHOLVER 28 uur

Word jij blij van veel afwisseling in werkzaamheden en hulpvragen?

Aandacht voor de cliënt
In Apeldoorn Zuid, tussen het Kanaal en de Kayersdijk staat woonvorm de Aalscholver. Bij de Aalscholver wonen jongvolwassenen en ouder wordende cliënten met een (licht) verstandelijke beperking. Er is sprake van bijkomende psychiatrische en gedragsproblematiek. Door de gevarieerde leeftijdsgroep en hulpvragen is er sprake van een dynamische en afwisselende werkomgeving. Alle cliënten ontvangen 24 uurs zorg. We zoeken de cliënten op in hun eigen omgeving en begeleiden hen zo individueel mogelijk.

Hierbij staat de eigen keuze van de cliënt centraal.

Functie eisen

Jij versterkt het team van de Aalscholver door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten. Je bent in staat om de uitgezette lijnen praktisch uit te voeren. Daarnaast organiseer en verricht je lichte huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten en lichte adl werkzaamheden.

Samen met cliënten draag je zorg voor een goed leefklimaat en binnen het team heb je een signalerende rol. Ook bied je ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten en verricht je teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team. 

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Aandacht voor jouw talent
Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een MBO 3 diploma;
 • ervaring met de doelgroep.

 

Inschaling

Aandacht voor jou
Als woonbegeleider bij De Passerel bieden we je:

 • direct een vast contract;
 • een salaris tussen de € 2.110 en € 3.009 (FWG schaal 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
 • een 13e maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

 

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door op de oranje button 'solliciteren' te klikken en voeg je motivatiebrief en cv toe. Benoem dan ook het vacaturenummer 022-52 dan weten we precies waar je voor solliciteert. Na jouw sollicitatie ontvang je een bericht van onze P&O-collega.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan wij alvast in gesprek met geschikte kandidaten. Het kan zijn dat de vacature eerder gesloten wordt.

Heb je vragen over deze functie? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Marieke Slaats op 06-43107643 of naar Marieke Bosman op 06 - 30680199.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 022-52
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Apeldoorn
Postcode 7336 BC
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 10-05-2022
Reageer voor 03-10-2022
Ingangsdatum 10-05-2022
Nummer 110755
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel