Woonbegeleider woonvorm De Horsten
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDER WOONVORM
DE HORSTEN

Voor woonvorm De Horsten zijn wij op zoek naar een woonbegeleider voor gemiddeld 16 uur per week. Ingangsdatum is 1 maart 2022.

Aandacht voor de cliënt
Binnen woonvorm De Horsten wonen cliënten met een verstandelijke beperking met een matig tot hoog niveau. Op De Horsten wordt 24-uurs ondersteuning geboden. Naast de 24-uurs ondersteuning wordt er ook ambulante ondersteuning geboden.

Functie eisen

Aandacht voor jouw talent
Jij versterkt het team van De Horsten door cliënten ondersteuning te bieden bij alle activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die de bewoners gedurende de dag tegen kunnen komen en bij de uitvoering van activiteiten. Je bent in staat om de uitgezette lijnen praktisch uit te voeren. Daarnaast organiseer en verricht je lichte huishoudelijke en/of recreatieve activiteiten. Samen met cliënten draag je zorg voor een goed leefklimaat en binnen het team heb je een signalerende rol. Ook bied je ondersteuning bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Daarnaast verricht je teamwerkzaamheden in het kader van een zelfregulerend team.

Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Vanzelfsprekend bezit je goede communicatieve vaardigheden. Wat jij daar nog aan toevoegt, is jouw zelfverzekerde houding. Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met jouw positieve mindset. Daarnaast heb je:

· een mbo diploma op niveau 3;
· minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur met de doelgroep;
· het vermogen om snel te schakelen en met daadkracht te handelen.

Aandacht voor elkaar
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Aandacht voor jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als woonbegeleider bij De Passerel:

· direct een vast contract;
· een salaris passend bij je ervaring, binnen functieschaal 30 (€1.821,- en €2.716,- obv fulltime dienstverband);
· veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten;
· een dertiende maand;
· 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
· pensioenopbouw;
· de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Bijzonderheden

Aandacht voor jouw sollicitatie
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer dus uiterlijk op 18 januari 2022, daarna is deze vacature gesloten. Stuur je motivatiebrief en cv naar [email protected], onder vermelding van vacaturenummer 021-107.
Heb je vragen over deze functie? Bel met Herma van der Harst op 06-34551097.

De gesprekken zijn gepland in week 4.

Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. In het kader van de vergewisplicht worden referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers. Tevens vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 021-107
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Epe
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 28-12-2021
Reageer voor 19-01-2022
Ingangsdatum 28-12-2021
Nummer 74131
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

  • Vroeghulp voor jonge kinderen
  • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
  • Wonen en ambulante begeleiding
  • (Arbeidsmatige) dagbesteding
  • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel