Woonbegeleiders / verzorgenden
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als woonbegeleider / verzorgende samen met je teamleden van de groepswoning somatiek verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van cliënten. In de Vredensehof zijn er 6 groepswoningen van 6 tot 8 bewoners die gezamenlijk wonen.

Eigen regie en positieve gezondheid staan voorop in de professionele benadering van onze cliënten. De zorgleefplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoeften van de cliënten en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren. De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Wij bieden je een contract voor 16 uur. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Je wordt als woonbegeleider/verzorgende ingeschaald in FWG 35 van de cao VVT (€ 1.838,58- € 2.668,93).

Bijzonderheden

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek.

Meer informatie: www.szmk.nl.

Heb je vragen?                                                                                                                                                                  

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Joris Schuurmans 06-13507225, regiomanager. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling HR. Bereikbaar via tel. 0544 47 4100.

Interesse in Marga Klompé?                                                                                                                                                           Dan nodigen we je uit om te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 22 juni 2019 via de vacaturelink op onze website.

De werving vindt gelijktijdig intern en extern plaats. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 294
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie Vredensehof groepswonen somatiek
Postcode 7101 LM
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 03-06-2019
Reageer voor 22-06-2019
Nummer 46264

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)