Woonbegeleiders, specifiek voor de slaapdiensten
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Als woonbegeleider (begeleider C), specifiek voor de slaapdiensten, maak je onderdeel uit van een team en werk je met name tussen 23.00 en 07.00 uur. Een slaapdienst wil zeggen dat je ’s nachts in de directe omgeving van cliënten slaapt en zonder tussenkomst van een derde hulp biedt als de situatie van de cliënt dat vereist. Veelal wordt voorafgaand aan een slaapdienst een avonddienst gewerkt. De aanvangstijd kan variëren tussen 15.30 en 23.00 uur en is afhankelijk van de locatie waar je komt te werken en jouw beschikbaarheid.  

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Zoek je een leuke baan, bijvoorbeeld naast je  studie (HBO of tweede MBO) of naast je huidige baan?

Ben je geïnteresseerd en heb je een relevante MBO opleiding (bijvoorbeeld MMZ, SPW of vergelijkbaar), dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Inschaling

Wij bieden

 • Een uitdagende en zelfstandige functie.
 • Contracturen in overleg.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 35 (min. € 1.748,- / max. € 2.599,- bruto per maand bij fulltime dienstverband.
 • Per slaapdienst krijg je 4 uur gecompenseerd.
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden, zoals e-learning en intervisie.
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

 

 • Dit is een doorlopende vacature voor zowel in- als externe belangstellenden.
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).
 • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan via de button 'Solliciteren' in de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/woonbegeleiders-specifiek-voor-de-slaapdiensten


Let op: niet sollici
teren via de sollicitatiebutton onder aan deze pagina!

Deze werving kent geen vaste sluitingsdatum.

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 3
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Woonbegeleider
Publicatiedatum 15-11-2018
Ingangsdatum 1 december 2018
Reageer voor 15-06-2019
Nummer 41926
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn