Woonbegeleiders Sint Maartensweg/Brinklaan
Stichting De Passerel

Functieomschrijving

VACATURE WOONBEGELEIDERS SINT MAARTENSWEG/BRINKLAAN 

Voor woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan in Epe zoeken wij enthousiaste woonbegeleiders die ons team komen versterken. Ben jij op korte termijn op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan! Over het aantal uur gaan we graag met je in overleg.

Wat ga je doen
Jij versterkt het team Sint Maartensweg/Brinklaan door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten.  

Het begeleiden staat op de voorgrond en je bent in staat rust en duidelijkheid te bieden. In deze functie ben je voortdurend aan het observeren, signaleren en schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen. Je hebt een ondersteunende rol bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Daarnaast verricht je teamtaken binnen een zelfregulerend team. 

Waar ga je werken?
Op de woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan wonen cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek. De woonvorm bestaat uit twee naast elkaar liggende locaties. De twee woonvormen hebben een zeer diverse doelgroep in de leeftijd van 35 tot 65 jaar, waaronder 1 cliënt met Meerzorg waar een betrokken kernteam omheen staat. De uitdaging binnen Sint Maartensweg/Brinklaan is te vinden in de verschillende zorgzwaartes van de cliënt en de daarbij behorende ontwikkelingsvraag van de cliënt. Aan de Sint Maartensweg wordt begeleid vanuit het appartement en op de Brinklaan staat het gezamenlijk wonen meer centraal. Als begeleider aan de Sint Maartensweg/Brinklaan ben je continu aan het schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen. 

Functie eisen

Wat breng je mee
Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Je werkt graag samen, kan goed observeren en je inspireert collega’s met je positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een relevant MBO 3 diploma;
 • bij voorkeur ervaring met de methodiek Op Eigen Benen;
 • ervaring met cliënten met Meerzorg (is een pre);
 • een flexibele werkinstelling en ben je bereid om volgens rooster te werken in wisselende diensten, onregelmatige werktijden en slaap- en weekenddiensten.

Wie is De Passerel
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Inschaling

Wat bieden we jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als woonbegeleider bij De Passerel:

 • een salaris tussen € 2.110,- en €3.009,- (schaal FWG 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
 • een dertiende maand;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of maaltijdboxen van HelloFresh;
 • bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Bijzonderheden

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel met Iris Haak of Inge prins op 0578-676010.

Solliciteren
Solliciteer door hieronder het contactformulier in te vullen.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden. Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 022-85
Organisatie Stichting De Passerel
Locatie De Passerel Gemeente Epe
Postcode 7336 BC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 28-10-2022
Reageer voor 21-12-2022
Ingangsdatum 28-10-2022
Nummer 115041
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting De Passerel

Iedereen hoort erbij!

De samenleving, dat zijn wij. we leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Wij bieden diverse vormen van ondersteuning:

 • Vroeghulp voor jonge kinderen
 • Gespecialiseerde opvang voor kinderen
 • Wonen en ambulante begeleiding
 • (Arbeidsmatige) dagbesteding
 • Leren en vrije tijd

De huidige vorm van onze organisatie heeft zich in 1999 vanuit een fusie gevormd. Onze rechtsvoorgangers zijn destijds ontstaan op initiatief van oudergroeperingen. En nog steeds is de samenwerking met ouders, individueel of in groepsverband, essentieel voor ons bestaan. Ouders en verzorgers kunnen de zorgvraag van onze cliënten immers duidelijk maken.

Verspreid over de regio

Door nauw aan te sluiten bij de uiteenlopende vragen die we in de afgelopen jaren hebben gekregen, hebben wij een breed assortiment aan (arbeidsmatige) dagbesteding, woon- en werklocaties ontwikkeld. Wij bieden onze ondersteuning verspreid over de regio aan. Zowel in onze voorzieningen als op ambulante basis thuis, op de werkplek, in het onderwijs of in reguliere kindercentra. Op deze wijze bieden onze medewerkers ondersteuning aan ruim 900 cliënten binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. Mede door de keuze voor diversiteit in ons aanbod en kleinschalige locaties lukt het ons om overzichtelijk en toegankelijk te blijven.

 

Meer over Stichting De Passerel