Woonbegeleiders/verzorgenden
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Marga Klompé zoekt woonbegeleiders/verzorgenden voor groepswonen somatiek Vredensehof in Winterswijk.

 JIJ bent als woonbegeleider/verzorgende samen met een klein team verantwoordelijk voor het wonen, de zorg en het welzijn van de cliënten in de groepswoningen somatiek in locatie de Vredensehof. Je zorgt voor een plezierige dag invulling waarin de cliënten rust, veiligheid en structuur vinden. Je stimuleert zelfredzaamheid en zorgt voor een geborgen omgeving. Je  verzorgt en begeleidt de cliënten door uitvoering te geven aan de zorgverlening zoals deze is vastgesteld in het zorgleefplan. Je zorgt ervoor dat deze aansluit bij de behoeften van de cliënt en hebt contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg. Je ontvangt leiding van een regiomanager.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau, met een diploma Verzorgende IG en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Daarnaast heb je kennis en/of affiniteit met de doelgroep somatiek. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, kunt handelen vanuit innerlijke rust en bent in staat nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg op te pakken en uit te voeren.                                           

De kernwaarden van SZMK: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit weet je te vertalen in je werk.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?
Wij zoeken per direct medewerkers. Verschillende contract uren zijn bespreekbaar tot max. 24 uur.  Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Als verzorgende IG wordt je ingeschaald in FWG 35 ( €1902 - €2762) van de CAO VVT. Daarnaast bieden wij een diversiteit in zorg en een collegiale en open werksfeer, doorgroeimogelijkheden, 8,33% eindejaarsuitkering en 8 % vakantiegeld en prettige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Heb je vragen?
Voor vragen over de functie kun je bellen met Joris Schuurmans (Regiomanager) op 06-13507225. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink 06-51131669 of per mail personeelsadministratie@szmk.nl.
 
Interesse in Marga Klompé?
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 17 augustus 2020 via de vacaturelink op onze website.
 
Deze vacature staat tegelijkertijd in-en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Type Vacature
Intern nummer 2020-085
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Vredense Hof
Postcode 7101LM
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-07-2020
Reageer voor 17-08-2020
Ingangsdatum 24-07-2020
Nummer 53646

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)