Woongroepbegeleider verzorgende IG, team Koetree
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team Koetree, sinds 2016 kleinschalig en zelfsturend team, is er met ingang van 1 oktober 2019 een vacature voor een verzorgende IG voor de duur van 1 jaar en bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Wij werken met de visie ”Net als thuis”. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilligers centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

Je bent empathisch en doortastend en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.
Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten (dag-avond-nacht) te werken.

 

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT.

Bijzonderheden

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin eenieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Inlichtingen en sollicitatie Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij Jacqueline Dekkers (j.dekkers@zorgaccent.nl) en Odilla Tempert (o.tempert@zorgaccent.nl) Of kom eens bij ons kijken! Bel dan even van tevoren.

Je kunt je sollicitatie en CV sturen via onze website.

Zorgaccent Locatie Havezate “Team Koetree” Sanatoriumlaan 20 7447 PK Hellendoorn 0548-688058

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Jacqueline Dekkers (j.dekkers@zorgaccent.nl) en Odilla Tempert (o.tempert@zorgaccent.nl) Of kom eens bij ons kijken! Bel dan even van tevoren.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 04-09-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48057
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent