Woongroepbegeleider verzorgende –IG M/V
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team Eschhoek 2, huiskamer het Loo te Hellendoorn, is er met ingang van 1 juni een vacature voor een woongroepbegeleider verzorgende-IG voor de duur van 4 maanden in verband met vervanging zwangerschapsverlof. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener en mantelzorger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past. 

Binnen het Loo wonen 7 cliënten met een gerontopsychiatrische achtergrond. 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden. 

Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen. 

De omgang met onze bewoners vraagt om een goed  inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel en biedt structuur, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken.

Wij vragen van je om alle diensten te werken inclusief de nachtdiensten.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT. Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd i.v.m zwangerschapsverlof.

Bijzonderheden

Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij Carolien Bonhof (C.Bonhof@zorgaccent.nl) of Esther Koenderink (E.Koenderink@zorgaccent.nl) of via het telefoonnummer van het team 0548688135.

Je kunt je sollicitatie voor 3 mei 2019 mailen naar Rolanda Santing, personeelsadministrateur r.santing@zorgaccent.nl. 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Carolien Bonhof (C.Bonhof@zorgaccent.nl) of Esther Koenderink (E.Koenderink@zorgaccent.nl) of via het telefoonnummer van het team 0548688135.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-04-2019
Ingangsdatum 1 juni 2019
Reageer voor 03-05-2019
Nummer 45169
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent