Woongroepbegeleider Verzorgende IG of Verpleegkundige huiskamer Koetree
ZorgAccent

Functieomschrijving

Per 1 september 2021 zoeken wij een woongroepbegeleider Verpleegkundige voor onbepaalde tijd voor 24 uur, op de afdeling Havezate Koetree.

Wij zijn een zelfsturend team met 10 collega's van verschillende leeftijden. Wij leveren 24-uur zorg aan 7 psychogeriatrische bewoners. Wij werken samen met huiskamer Loohekke, waar 8 PG-bewoners wonen.
Onze visie draagt uit dat we zorg leveren zoals thuis, bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorgers en vrijwilligers centraal. Zo krijgt de bewoner zorg op maat.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-verpleegkundige-niveau-4-voor-24-uur/

Functie eisen

Je bent enthousiast over het werken met onze visie en in het bezit van diploma verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd). Je bent in staat overstijgend te denken en neemt graag nieuwe initiatieven om de kwaliteit van ons team en van de zorg te waarborgen en te verbeteren. Je werkt zowel zelfstandig als samen binnen ons multifunctionele team. Daarbij hoort ook de bereidheid om diverse teamtaken op je te nemen.
Je bent gemotiveerd, empathisch, doortastend, hebt humor en een positieve instelling.
De omgang met onze bewoners vraagt om een groot inlevingsgevoel, waarbij de bewoner zich veilig en geborgen voelt, je creëert het thuisgevoel zodat de eigenwaarde behouden blijft.
Daarnaast ben je collegiaal, sociaal, flexibel en ben je bereid om alle diensten te werken (dag-avond en nacht).

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 14 juli.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-verpleegkundige-niveau-4-voor-24-uur/

Inschaling

Het betreft een vast dienstverband, dus grijp deze kans! Je salaris wordt afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG schaal 45 voor een verpleegkundige van het CAO VVT.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-verpleegkundige-niveau-4-voor-24-uur/

Bijzonderheden

Wij bieden een team, waarbinnen je jezelf kunt zijn en je mening wordt gehoord en gewaardeerd. Een paar keer per jaar gaan we wat gezelligs doen met elkaar. We zitten op een mooie plek, waar we snel heerlijk buiten zijn en in de mooie natuur met onze bewoners kunnen wandelen. We vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn voor bewoner, familie, stagiaires en alle andere disciplines. We zijn gemoedelijk en nuchter ons motto is dan ook: 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'.

 

Solliciteren via: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-verpleegkundige-niveau-4-voor-24-uur/

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 21-06-2007
Ingangsdatum 1-9-21
Reageer voor 04-07-2021
Nummer 68827
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent