Woongroepbegeleider Verzorgende IG Voor de nachtdienst team de Eschhoek in Hellendoorn
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wil jij als woongroepbegeleider verzorgende IG alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de bewoner? Kom dan werken in ons zelfsturend woonzorgteam Eschhoek 1 en 2 in Hellendoorn. Onze afdeling bestaat uit 4 huiskamers die samen de gerontopsychiatrische/psychogeriatrische afdeling de Eschhoek vormt. De afdeling is kleinschalig opgezet en de  huiskamers bieden ruimte aan 7 of 8 bewoners. Tevens biedt de Eschhoek  de mogelijkheid voor opname ELV (eerstelijns verblijf). 

 

Wat zoeken wij?

Zorgaccent Eschhoek 1 en 2 zoekt een enthousiaste en flexibele collega voor versterking van ons nachtdienstteam voor 18 uur per week die affiniteit heeft met beide doelgroepen. Je bent werkzaam in een zelfsturend team en je vindt het een uitdaging om de zorg rondom de bewoners ‘s nachts zo goed mogelijk te organiseren. 

 

Een belangrijke voorwaarde voor het welbevinden van de kwetsbare bewoners is dan ook dat zij prettig wonen en een goede kwaliteit van leven hebben, vergelijkbaar met het leven dat zij in een thuissituatie hadden. Voorgoed wonen speelt de vervulling van behoeften als: bescherming, veiligheid, een vertrouwde plek, respect, vertrouwen, waardering, begrip en je geborgen kunnen voelen, een essentiële rol. Uitgangspunt is dat de cliënt zoveel mogelijk de ruimte krijgt om de eigen regie te behouden.   

 

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat de zorg richting de bewoner voorop. Daarnaast heb jij ook volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen.  Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil! Hoe we dit waarmaken? Onze teams opereren zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. We kiezen samen de beste vorm van overleg. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom doe je bijvoorbeeld ook de roostering, planning en lever je een bijdrage aan het opstellen van het zorg-/leefplan van de bewoner.  

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wil jij (mede) eigenaar zijn van het zorgproces en zelf actief mee denken? En heb je ook nog eens werkervaring in de zorg en ben je bekend met kleinschalige zorg of ben je bereid om je hierin te verdiepen? Dan pas jij bij ons! 

Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken en oppakken. Je bent flexibel met betrekking tot uren en inzetbaarheid. Je hebt plezier in het werken met onze doelgroepen.  

 

Daarnaast staat er op jouw CV:  

  • Diploma Verzorgende IG 
  • Rijbewijs en een eigen auto 

 

Inschaling

  • Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald in FWG schaal 40 conform de CAO VVT

Bijzonderheden

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen! 

 Maar er is meer: 

  • Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald in FWG schaal 40 conform de CAO VVT
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Deelname aan ons jaarlijkse woonzorgcongres
  • Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes

 

Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Je kunt werken met computer, laptop en/of iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams of de directie te communiceren.  

 

Wie zijn wij? 
ZorgAccent biedt een breed pakket van diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en behandeling in de regio Twente en Salland. Binnen onze organisatie werken ruim 2000 medewerkers en 1250 vrijwilligers. Zoveel mogelijk handen aan het bed is ons streven. Er zijn daarom geen zorgmanagers (meer) werkzaam, waardoor ZorgAccent een hele platte structuur heeft.  

 

Wat ons uniek maakt, is onze manier van werken met zelfsturende teams. Sinds 2010 zijn we hier voorloper in en daar zijn we best trots op. We scoren hoog op zowel cliënt- als medewerkerstevredenheid. Niet voor niets is in onze ondertitel opgenomen: ZorgAccent ‘Denkt in mogelijkheden’.   

 

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.zorgaccent.nl  

 

Meer informatie of direct solliciteren? 

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je voor 1 maart 2020 sturen via onze site

www.talentvoorzorgaccent/vacatures

 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hetty Zandbergen of
Ans ter Hedde op telefoonnummer 0548-688137.

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 18
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Hetty Zandbergen of Ans ter Hedde op telefoonnummer 0548-688137.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-02-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-03-2020
Nummer 51291
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent