Woongroepbegeleider verzorgende –IG
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team ’t Proathuus op locatie de Blenke in Hellendoorn is per direct een vacature voor een woongroepbegeleider verzorgende-IG. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener en mantelzorger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Kwaliteiten verzorgende IG

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden. 

Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.

De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel en biedt structuur, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken.

Wij vragen van je om alle diensten te werken inclusief de nachtdiensten.

Inschaling

Wij bieden

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT. Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd met de kans op een verlenging.

Bijzonderheden

Inlichtingen en sollicitatie

Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij Henny Poortman en Karen Stegeman blenke.hetproathuus@zorgaccent.nl of via het telefoonnummer van het team 0548-659583.

Je kunt je sollicitatie voor 23 juni 2019 mailen naar Rolanda Santing, personeelsadministrateur r.santing@zorgaccent.nl.

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent, Woonzorgcentrum De Blenke in Hellendoorn
Postcode 7447 AP
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Henny Poortman en Karen Stegeman blenke.hetproathuus@zorgaccent.nl of via het telefoonnummer van het team 0548-659583.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-05-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 23-06-2019
Nummer 46057
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent