Woongroepbegeleider VIG De Eschhoek (nachtdienst)
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team Eschhoek is er per 1 Juli a.s. een vacature voor een Nachtdienst woongroepbegeleider verzorgende IG. Deze vacature is voor onbepaalde tijd met 2 maanden proeftijd. Wij werken met de visie ”Net als thuis”. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilligers centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past. Tevens is er nauw contact met diverse disciplines.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-de-eschhoek-nachtdienst/ 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. We verwachten dat je zelfstandig nachtdiensten kunt werken en op je eigen kennis en kunde durft te vertrouwen, maar ook een teamplayer bent. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd blijft. Je bent empathisch en doortastend en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Je bent flexibel ingesteld en vindt het niet erg om af en toe een dagdienst/ avonddienst te werken.

De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen voelt. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-de-eschhoek-nachtdienst/ 

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG FWG schaal 40 conform CAO VVT. Wij bieden je als team een open sfeer, waarin eenieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-de-eschhoek-nachtdienst/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-06-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2022
Nummer 110727
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent