Woongroepbegeleider VIG De Hoge Es afdeling Palthe
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij van Team Palthe met een kleinschalige woongroep (7 bewoners) zijn per direct op zoek naar 1 enthousiaste/flexibele collega woongroepbegeleider VIG.

Wij hebben ruimte voor 1 contract 24 uur.

Dit betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.

Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken, en alle voorkomende diensten ( denk hierbij ook aan nachtdiensten).
Je vindt het leuk om binnen een zelfsturend team verschillende taken op je te nemen zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt.
Als collega ben je medeverantwoordelijk voor het bereiken van bewoners-, team- en organisatiedoelen.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-de-hoge-es-afdeling-palthe/ 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG. Je bent iemand die initiatief neemt, collegiaal en flexibel inzetbaar is. Je denkt graag mee, je hebt veel enthousiasme!

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-de-hoge-es-afdeling-palthe/ 

Inschaling

Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris is conform CAO er een goed pakket arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-de-hoge-es-afdeling-palthe/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-07-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 09-09-2022
Nummer 112419
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent