woongroepbegeleider VIG De Tuinkamer, locatie De Blenke Hellendoorn
ZorgAccent

Functieomschrijving

solliciteren kan via

talentvoorzorgaccent.nl/vacatures

 

innen team De Tuinkamer, locatie De Blenke, zijn wij per 1 Januari 2023 op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG. Contrac uren in overleg. Het contract is voor onbepaalde tijd met een proefperiode van 2 maanden.

Wij beschikken over 15 appartementen. Hier wonen zowel cliënten inclusief behandeling als cliënten exclusief behandeling. Wij beschikken ook over een appartement voor kortdurende opname.
De zorgvraag van onze cliënten is gebaseerd op zowel P.G. als somatiek.
Bij onze persoonlijke manier van werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Samen vormen wij een netwerk van zorg rondom de cliënt.

Functie eisen

Je bent in het bezit van van een diploma verzorgende IG. Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen zodat de kwaliteit van zorg voor onze cliënten gewaarborgd wordt. Met een gemotiveerde houding leidt zelfsturing samen met de teamleden tot een succes.
Je hebt een flexibele en doortastende werkhouding. Een goed empathisch vermogen is van groot belang zodat onze cliënten zich veilig en vertrouwd voelen.
Je bent bereid om verschillende diensten te werken, zowel dagdiensten, avonddiensten, en indien nodig nachtdiensten.

Inschaling

CAO VVT FWG 40

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent Verpleeghuis Kronnenzommer in Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 09-11-2022
Ingangsdatum 1 januari 2023
Reageer voor 22-12-2022
Nummer 115386
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent