Woongroepbegeleider VIG en verpleegkundige 4 woonzorgteam Reebos Kronnenzommer Hellendoorn
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wil jij als alle tijd hebben voor de kern van je vak: de zorg voor de dementerende bewoner? Kom dan werken in ons zelfsturend woonzorgteam Reebos op locatie Kronnenzommer in Hellendoorn.

 

Wat ga je doen?

Je verpleegt, verzorgt en begeleidt dementerende bewoners in hun woonsituatie. Je bent met je team en individueel met de bewoner aan het werk vanuit onze visie “net als thuis”. Dit betekent dat jij probeert het leven binnen onze woonzorglocatie zoveel mogelijk aan te laten sluiten op het leven dat de bewoner gewend was. Daarbij denk je in mogelijkheden en werk je oplossingsgericht. Jij stemt samen met de bewoners en diens verwante/mantelzorger af welke zorg er nodig is, je stelt daarbij een zorg/begeleidingsplan op. Ook stem je de zorg en begeleiding af met jouw team en andere disciplines. Vrijwilligers hebben ook een belangrijke rol. Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij verder aan bijdragen!

Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat de zorg richting de bewoner voorop. Daarnaast heb jij ook volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil! Hoe we dit waarmaken? Onze teams opereren zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. We kiezen samen de beste vorm van overleg. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom doe je bijvoorbeeld ook de roostering, planning.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wie ben jij?

Wil jij (mede) eigenaar zijn van het zorgproces en zelf actief mee denken? En heb je ook nog eens affiniteit en werkervaring met dementerende bewoners en gedragsproblematiek? En gelet op mogelijke toekomstige ontwikkelingen heb je mogelijk ook belangstelling en affiniteit met de geronto psychiatrische bewoner? Dan pas jij bij ons!

Kernwoorden die jou beschrijven zijn ervaren, energiek, doortastend en openstaand voor nieuwe ontwikkelingen. Je hebt een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen zal voelen. Je vindt het een uitdaging om je te verdiepen in het beschadigde brein. Je hebt ook een gemotiveerde houding zodat we samen zelfsturing tot een succes kunnen maken. Je bent flexibel met betrekking tot uren en inzetbaarheid.

Daarnaast staat er op jouw CV:

  • Diploma Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt veel vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen!

Maar er is meer:

  • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring ingeschaald in FWG schaal 40 of 45 conform de CAO VVT
  • Dienstverband voor de duur van een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Deelname aan ons jaarlijkse woonzorgcongres
  • Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes

Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Je kunt werken met computer, laptop en/of iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams of de directie te communiceren.

Wie zijn wij?

ZorgAccent biedt een breed pakket van diensten op het gebied van zorg, welzijn, wonen en behandeling in de regio Twente en Salland. Binnen onze organisatie werken ruim 2000 medewerkers en 1250 vrijwilligers. Zoveel mogelijk handen aan het bed is ons streven. Er zijn daarom geen zorgmanagers (meer) werkzaam, waardoor ZorgAccent een hele platte structuur heeft.

Wat ons uniek maakt, is onze manier van werken met zelfsturende teams. Sinds 2010 zijn we hier voorloper in en daar zijn we best trots op. We scoren hoog op zowel cliënt- als medewerkerstevredenheid. Niet voor niets is in onze ondertitel opgenomen: ZorgAccent ‘Denkt in mogelijkheden’.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.zorgaccent.nl

Bijzonderheden

Meer informatie of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan snel! Jouw sollicitatie, voorzien van motivatie en CV, kun je voor 21 juni 2019 richten aan Rolanda Santing personeelsadministrateur, via de mail r.santing@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gaby Freriks of Ellen Scholten (Woongroepbegeleiders VIG), via 0548 688136).

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent diverse locaties
Postcode 7603AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-05-2019
Ingangsdatum per direct
Reageer voor 21-06-2019
Nummer 46177
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent