Woongroepbegeleider VIG Erve Nienenhoek Den Ham
ZorgAccent

Functieomschrijving

Graag solliciteren via onze website talentvoorzorgaccent.nl/vacatures

Binnen team Erve Nienenhoek is per 1 November een vacature  voor 16 uur per week voor een woongroepbegeleider verzorgende-IG, onbepaalde tijd. Waaronder wel een proefperiode van 2 maanden. 

Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past. 

 

Functie eisen

Wat vragen wij 
Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding, kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden. 
 
Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.  
De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. 
Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten te werken, maar voornamelijk nacht. Vaste nachtdienst behoort ook tot de mogelijkheden, . 

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG FWG schaal 40 CAO VVT. 
Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. 

Bijzonderheden

Wij zijn een enthousiast, gevarieerd, zelfsturend team wat bestaat uit 14 personen in alle leeftijdscategorieën. We vinden het van belang dat er een open sfeer is, waarin een ieder op zijn eigen manier zijn of haar kwaliteiten kan ontwikkelen. 

Wil je meer weten? 
Dat vinden we leuk! Neem gerust contact met ons op, dit kun je doen door te bellen met 0546-678376; of te mailen  ervenienenhoek@zorgaccent.nl.  

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 31-08-2021
Ingangsdatum 1 november 2021
Reageer voor 21-09-2021
Nummer 70743
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent