Woongroepbegeleider VIG Hofkamp team De Cirkel
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega VIG-er voor ons team. We zijn een PG afdeling waar de zorgbehoefte zeer divers is. We werken volgens de visie "net als thuis", door deze persoonlijke manier van wonen en werken krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past. Ben jij die leuke, enthousiaste en gezellige collega, solliciteer dan gauw?

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-hofkamp-team-de-cirkel/ 

Functie eisen

We vragen een diploma Verzorgende IG.
Je kunt zelfstandig en binnen een multifunctioneel team werken.
Je vind het leuk om diverse taken binnen ons team op je te nemen zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt.
We zouden het fijn vinden dat je een empathisch en doortastend type bent en initiatief toont. Daarnaast ben je bereid om in alle diensten te werken.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-hofkamp-team-de-cirkel/ 

Inschaling

Wij bieden vertrouwen onderling en de bewoners staan centraal. Een vaste aanstelling behoort tot de mogelijkheid met een proeftijd van 2 maanden. De inschaling vindt plaats in FWG 40 conform de CAO VVT.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-hofkamp-team-de-cirkel/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-07-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-08-2022
Nummer 112803
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent