Woongroepbegeleider VIG locatie Hoge Es, team Weidezicht Nijverdal
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen woonzorglocatie de Hoge Es te Nijverdal, afdeling Weidezicht, waar psychogeriatrische bewoners wonen, hebben we vacatureruimte voor een woongroepbegeleider verzorgende-IG. 

We werken met de visie net als thuis, waarin ook de visie van Jos Cuyten wordt meegenomen. 

Bij deze nieuwe kleinschalige en persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past. 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken.  

Je bent bereid om diverse taken  binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden. 

 Je bent een empatisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.  

De omgang met onze bewoners vraagt om een inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. 

 Daarnaast ben je bereid om in alle diensten te werken. 

Inschaling

Je salaris  is conform FWG schaal 40 CAO VVT. 

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. 

Solliciteren? 

Je kunt je sollicitatie voor 24 maart 2019 mailen of via het invulformulier op onze website. De sollicitatie gesprekken vinden plaats op 27 maart 2019. 

Voor meer informatie, kun je ons gerust bellen op 0548 – 634625. 

Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent diverse locaties
Postcode 7603AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 06-03-2019
Ingangsdatum zo snel mogelijk
Reageer voor 24-03-2019
Nummer 44195
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent