Woongroepbegeleider VIG of verpleegkundige team Reggedal
ZorgAccent

Functieomschrijving

Woongroepbegeleider VIG of verpleegkundige team Reggedal locatie de Blenke verzorgende IG per direct. 28 uur, onbepaalde tijd.

 

Binnen team het Reggedal op locatie de Blenke in Hellendoorn is per direct vacatureruimte voor 1 verpleegkundige/verzorgenden IG 28 uur. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener en mantelzorger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige/verzorgende IG, BIG geregistreerd. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden. Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen. De omgang met onze bewoners vraag om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel en biedt structuur, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.  Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken. Wij vragen van je om alle diensten te werken inclusief de nachtdiensten.

 

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroep begeleider verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT en voor verpleegkundige FWG 45 CAO VVT.  Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd met de kans op een verlenging.

Bijzonderheden

Wie zijn wij
Wij zijn een team van 9 gezellige en enthousiaste collega`s. Op onze afdeling houden we van gezelligheid en positiviteit. Op onze afdeling hebben we 10 kamers en heb je veel afwisseling. Er zijn bewoners met dementie en somatische bewoners en ook bewoners waarmee je heel gezellig een leuk gesprek kan voeren. Volgend jaar krijgen we een nieuwe huiskamer, dus dit wordt ook weer een nieuwe uitdaging. Ook vinden de bewoners het erg leuk om gezellige activiteiten te doen, zoals bingo, bloemschikken, wandelen ect. Lijkt het je alles hierboven heel erg leuk, wacht dan niet, en kom solliciteren bij ons!

Meer informatie nodig? mail dan naar

Agnes Gescher  [email protected]

Marlies Eeftink [email protected]

 

Belangstelling?

Solliciteer dan voor 31 januari via onze site: talentvoorzorgaacent.nl 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent, Woonzorgcentrum De Blenke in Hellendoorn
Postcode 7447 AP
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Agnes Gescher [email protected] Marlies Eeftink [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-01-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74298
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent