Woongroepbegeleider VIG of verpleegkundige Wedervoort team de Barkel
ZorgAccent

Functieomschrijving

SOLLICITEREN OP DEZE VACATURE KAN TOT 15 NOVEMBER AS UITSLUITEND VIA ONZE SITE WWW.TALENTVOORZORGACCENT.NL/VACATURES

Binnen locatie ‘t Wedervoort, team de Barkel, is een vacature voor woongroepbegeleider verzorgende-IG of verpleegkundige.

Functie eisen

Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.

De omgang met onze bewoners vraagt om een inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je bereid om alle (ook nacht) diensten te werken.

Inschaling

Wij bieden een vast dienstverband, met een proeftijd van twee maanden. Het salaris is afhankelijk van ervaring en je bent ingeschaald conform functiegroep 40/45 van de CAO-VVT. Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-11-2019
Ingangsdatum JANUARI 2020
Reageer voor 24-11-2019
Nummer 49378
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent