Woongroepbegeleider VIG Rhanerhoek team De Kafmolen
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team De Kafmolen van afdeling Rhanerhoek op locatie Krönnenzommer, is er per 1 juli 2022 een vacature voor een verzorgende-IG voor onbepaalde tijd met een proefperiode van 2 maanden. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-rhanerhoek-team-de-kafmolen/ 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding, kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.
Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.
Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten, inclusief nachtdiensten, te werken.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-rhanerhoek-team-de-kafmolen/  

Inschaling

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op zijn of haar eigen manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen en een eigen inbreng heeft. Je kunt jezelf zijn in ons team.
De organisatie biedt volop mogelijkheden voor scholing. Je salaris is afhankelijk van je ervaring conform CAO VVT FWG schaal 40 voor verzorgende-IG.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-rhanerhoek-team-de-kafmolen/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 21-06-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 21-07-2022
Nummer 111110
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent