Woongroepbegeleider VIG team Weverij De Hoge Es Nijverdal
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team Weverij op locatie De Hoge Es in Nijverdal zijn we per 1 oktober op zoek naar een woongroepbegeleider VIG. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener en mantelzorger centraal. Zo krijgt de bewoner de zorg die het beste bij hem/haar past.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-team-weverij-de-hoge-es-nijverdal/ 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG.
We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt.
Je toont initiatief, bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.
Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken, inclusief de nachtdiensten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-team-weverij-de-hoge-es-nijverdal/ 

Inschaling

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin iedereen op zijn of haar manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. Vertrouwen onderling en de bewoner staan centraal.
Een vast dienstverband voor 24 uur per week met een proeftijd van 2 maanden.
Je salaris is afhankelijk van ervaring en in ingeschaald in FWG-salarisschaal 40 voor woongroepbegeleider-VIG conform de CAO-VVT.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-team-weverij-de-hoge-es-nijverdal/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 08-07-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 18-08-2022
Nummer 112374
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent