Woongroepbegeleider VIG/verpleegkundige De Hofkamp team Het Hofje
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij, team Het Hofje zijn op zoek naar een woongroepbegeleider VIG of verpleegkundige voor onbepaalde tijd, uren in overleg.

Onze visie draagt uit dat we zorg leveren zoals thuis, bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorgers en vrijwilligers centraal. Zo krijgt de bewoner zorg op maat.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-verpleegkundige-de-hofkamp-team-het-hofje/  

Functie eisen

Je bent enthousiast over het werken met onze visie en in het bezit van diploma verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 (BIG geregistreerd). Je bent in staat overstijgend te denken en neemt graag nieuwe initiatieven om de kwaliteit van ons team en de zorg te waarborgen en te verbeteren. Je werkt zowel zelfstandig als samen binnen ons multifunctionele team. Daarbij hoort ook de bereidheid om diverse teamtaken op je te nemen.
Je bent gemotiveerd, empathisch, doortastend, hebt humor en een positieve instelling.
De omgang met onze bewoners vraagt om een groot inlevingsgevoel, waarbij de bewoner zich veilig en geborgen voelt, je creëert het thuisgevoel zodat de eigenwaarde behouden blijft.
Daarnaast ben je collegiaal, sociaal, flexibel en ben je bereid om alle diensten te werken (dag-avond en nacht).

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-verpleegkundige-de-hofkamp-team-het-hofje/  

Inschaling

Een vast dienstverband, met een proeftijd van 2 maand. Je salaris wordt afhankelijk van diploma en ervaring, ingeschaald in FWG schaal 40 voor woongroepbegeleider VIG en schaal 45 voor een verpleegkundige conform de CAO VVT.

Wij bieden een team, waarbinnen je jezelf kunt zijn en je mening wordt gehoord en gewaardeerd. Een paar keer per jaar gaan we wat gezelligs doen met elkaar. We zitten op een mooie plek, midden in Almelo waar we snel in de binnenstad en in de Gravenallee zijn om met onze bewoners te kunnen wandelen. We vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn voor de bewoner, familie, stagiaires en alle andere disciplines.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-verpleegkundige-de-hofkamp-team-het-hofje/  

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-05-2023
Reageer voor 13-06-2023
Ingangsdatum 23-05-2023
Nummer 120234
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent