Woongroepbegeleider VIG/verpleegkundige team De Wissel
ZorgAccent

Functieomschrijving

In de functie van woongroepbegeleider VIG/verpleegkundige verpleeg, verzorg en begeleid je cliënten die herstellen op de ELV-afdeling tijdens hun kortdurende behandelperiode van ca. 3 tot 12 weken. Wij bieden tijdelijk hoog complexe/medische zorg aan, die thuis niet geboden kan worden. Op de afdeling hebben wij cliënten die te maken hebben met o.a. CVA-, orthopedische-, postoperatieve- en longproblematiek. Daarnaast bieden wij ook palliatieve zorg aan cliënten in hun laatste levensfase.

Je komt te werken in een zelfsturend team. Het aantal cliënten fluctueert soms sterk, waardoor ook de inzet van personeel sterk kan fluctueren. Je bent met je team, individueel en met behandelaars intensief aan het werk om de cliënt bij voorkeur terug te laten keren naar de oude woon/leefsituatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de belastbaarheid en mogelijkheden van de cliënt, waarbij het behoud van eigen regie en de zelfstandigheid van de cliënt centraal staat. Dat betekent dat je aansluit bij de cliënt, denkt in mogelijkheden en dat je oplossingsgericht werkt. De behandeling, zorg en verpleging vindt plaats in nauwe afstemming met de cliënt en diens naasten/verwanten en alle betrokken disciplines.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-verpleegkundige-team-de-wissel/ 

Functie eisen

Je levert een bijdrage aan het zorgproces van de cliënt. Je werkt actief mee in een multidisciplinair team. Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken, stressbestendig en uitdaging. Je bent flexibel met betrekking tot uren en inzetbaarheid en kunt alle diensten werken (dag-, avond- en nachtdiensten). Je bent bekwaam voor de risicovolle voorbehouden handelingen die binnen de ELV-afdeling voorkomen of je bent bereid zo spoedig mogelijk daarin bekwaam te worden. Daarnaast beschik je over een diploma van Verzorgende-IG.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-verpleegkundige-team-de-wissel/ 

Inschaling

• Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen.
• Je salaris afhankelijk van ervaring en niveau ingeschaald in de FWG schaal 40/45 conform de CAO VVT.
• Het betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar, met daarna de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.
• Deelname aan ons jaarlijkse WoonZorgCongres.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/woongroepbegeleider-vig-verpleegkundige-team-de-wissel/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 18-07-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 18-08-2022
Nummer 112632
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent