Woongroepbegeleiders VIG de Hofkamp in Almelo
ZorgAccent

Functieomschrijving

Als alles volgens plan verloopt, opent de nieuwe woonzorglocatie De Hofkamp in Almelo medio 2020 haar deuren. In totaal komen er 7 zelfsturende teams die zorg en begeleiding verlenen aan circa 8 of 9 psycho-geriatrische of somatische bewoners. Om onze (nieuwe en oude) bewoners een fijn thuis te geven, zijn we op zoek naar VEEL, HEEL VEEL Woongroepbegeleiders VIG voor zowel de nieuwe locatie De Hofkamp en (vanwege interne verschuivingen) ook voor andere woonzorgteams en wijkteams.

Jij verzorgt, verpleegt en begeleidt dementerende en/of bewoners met langdurige lichamelijke zorg in hun woonsituatie. We werken vanuit de visie ‘net als thuis’, waarbij we proberen zoveel mogelijk aan te sluiten op het leven dat de bewoner gewend is. Jij coördineert ook de zorg en bent contactpersoon voor bewoners en naasten. Bovendien draag je zorg voor het op-/bijstellen en (laten) uitvoeren van het zorg/begeleidingsplan en de afstemming van de zorgverlening. Bij onze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie met de bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent een gediplomeerd verzorgende IG.

Je bent een creatieveling of een relativeerder, een doorpakker of een verbinder die met collega’s een team vormt, dat samen (in concensus) de zorg, de kwaliteit van zorg en het samen-werken vorm en inhoud geeft. Je vindt het een uitdaging om in te kunnen spelen op diverse zorgvragen. In de omgang met bewoners heb je een goed inlevingsvermogen, waardoor de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen en tegelijkertijd creëer je een thuisgevoel, waarin de eigenwaarde en de autonomie van de bewoner behouden blijft. Je weet de kernwaarden van ZorgAccent (Vertrouwen, Echt, Toegewijd en Lef) waar te maken in je werk. Je bent een pionier met een open, stimulerende houding, die inleveringsbereid en flexibel is en je denkt in mogelijkheden. Je hebt zin en lef om de klus in dialoog met elkaar te klaren. Je durft kritisch naar jezelf te kijken en kunt reflecteren op je handelen. Bovendien vraag je om feedback, waar je goed mee om kunt gaan en kun je ook feedback geven.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en is conform FWG 40 CAO VVT.

Bijzonderheden

WIJ BIEDEN

Een mooie frisse start in nagenoeg nieuwgevormde teams, waarin eenieder op zijn of haar manier zijn/haar kwaliteiten en talenten verder kan ontwikkelen. ZorgAccent biedt volop mogelijkheden voor scholing en training in professionele en persoonlijke ontwikkeling.

De contracturen gaan in overleg en je bent inzetbaar in alle diensten.

ENTHOUSIAST?

Kom dan bij ons solliciteren. Stuur ons zo spoedig mogelijk (interne kandidaten) voor uiterlijk
16 februari 2020 en (externe kandidaten) voor uiterlijk 11 maart 2020 een brief met jouw motivatie en CV middels www.talentvoorzorgaccent.nl.

Reserveer alvast de volgende datum in jouw agenda:

  • 24 februari 2020 bijeenkomst voor interne kandidaten, van 9.30 uur tot 13.30 uur;
  • 24 maart 2020 speeddate voor externe kandidaten, vanaf 13.00 uur.

Voor meer informatie over de functie, De Hofkamp of de procedure kun je mailen naar nieuwbouw.dehofkamp@zorgaccent.nl of kun je bellen naar Prisca Meijerink (Coach) T 06 20324462 of Ingrid Bos (P&O adviseur) T 06 55698291.

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent Woonzorgcentrum De Hofkamp
Postcode 7607ZC
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij nieuwbouw.dehofkamp@zorgaccent.nl of kun je bellen naar Prisca Meijerink (Coach) T 06 20324462 of Ingrid Bos (P&O adviseur) T 06 55698291.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 03-02-2020
Ingangsdatum 1 juli 2020
Reageer voor 11-03-2020
Nummer 51101
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent