Woonondersteuner
Careaz

Functieomschrijving

Wil jij vanuit jouw enthousiasme en ervaring samen met collega’s bijdragen aan het levensgeluk van onze bewoners? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

Voor onze locatie in Lichtenvoorde zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega's voor de functie van woonondersteuner. We hebben formatie in het woonzorgcentrum en op kleinschalig wonen.

Wat ga je doen?
Als woonondersteuner verricht je uiteenlopende huishoudelijke werkzaamheden, creëer je een aangename sfeer in de leefomgeving, zorg je voor een warm welkom voor bezoekers en maak je naar behoefte een praatje met bewoners / bezoekers. Aanvullend zorg je voor extra aandacht, beleving en sfeer t?dens eet- en drinkmomenten en (kleine) activiteiten. Eventueel ondersteun je bij het bereiden van maaltijden.

In je werkzaamheden houd je rekening met de wensen en zelfredzaamheid van de bewoner. Ook ben je alert op veranderingen/bijzonderheden in de (leef)situatie van de bewoner. Gesignaleerde veranderingen/bijzonderheden deel je met collega’s van het zorgteam.

Jouw dag is geslaagd als je hebt kunnen bijdragen aan het levensgeluk van onze bewoners doordat er sprake is van een aangename en schone leefomgeving waar bewoners/gasten zich welkom en thuis voelen.

Wie zijn we?
Wij zijn een kleinschalige zorgorganisatie (bestaande uit circa. 800 medewerkers) in het oosten van de Achterhoek. We leveren thuiszorg in de gemeentes Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. De woonzorgcentra en verpleeghuiszorg zijn gevestigd in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde. Binnen onze organisatie heerst een open en prettige sfeer. Vanuit het principe van zelforganisatie staat het levensgeluk van de bewoner en het werkplezier van de medewerker bij ons centraal. Medewerkers / teams hebben binnen gestelde kaders en met ondersteuning van verschillende disciplines ruimte het werk rondom bewoners op eigen wijze vorm te geven.

Functie eisen

 • Je kunt goed motiveren waarom je hart hebt voor de ouderenzorg;
 • Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Dit komt tot uiting in de contacten met bewoners, familie, mantelzorgers en het team. 
 • Je werkt ordelijk en hygiënisch.
 • Je kunt zelfstandig en vraaggericht werken.
 • Verder ben je flexibel, betrouwbaar, geduldig en tactvol.

Inschaling

 • Een bruto maandsalaris conform CAO-VVT FWG 15.
 • Vakantietoelage van 8%, eindejaarsuitkering 7,4% en onregelmatigheidstoeslag.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 12 uur per week (contracturen zijn in overleg bespreekbaar). Werktijden en -dagen worden in overleg ingepland, dit kan ook in de weekenden of tijdens feestdagen zijn.
 • Mogelijkheden tot het samenstellen van je eigen weekrooster door middel van digitaal zelfroosteren, uiteraard in afstemming met je collega’s.
 • Een MeerKeuzeSysteemArbeidsvoorwaarden (MSKA). MKSA maakt het voor medewerkers van Careaz, op vrijwillige basis, onder voorwaarden mogelijk om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets / abonnement op de sportschool etc.

Bijzonderheden

Is deze vacature voor jou geschreven? Dan maken wij graag kennis met jou!
Deze vacature is gelijktijdig opengesteld voor in- en externe kandidaten.

Informatie
Voor meer informatie over de vacature en/of functie kan contact op worden genomen met de afdeling HR, telefoonnummer 0544-745201.

Type Vacature
Intern nummer v19.0094
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde
Postcode 7131CW
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 22-11-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 22-11-2019
Nummer 49758

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz