Woonondersteuner in de ouderzorg
Baalderborg Groep

Ben jij klaar voor uitdaging en heb je affiniteit met ouderen? Dan zoeken wij jou!  Voor de ouderenzorg met locatie in Slagharen De Nieuwe Wever zoeken wij nieuwe collega’s.

Woonondersteuner

Voor 18- 24 uur / uren in overleg per week

Waar ga jij werken

De Nieuwe Wever is een kleinschalige woonvorm, gestart in oktober 2012. De locatie is het huis van Slagharen waar 25 ouderen met een psychogeriatrische of een somatische indicatie en 7 bewoners met een verstandelijke beperking (midden/hoog niveau) ieder hun eigen appartement bewonen. Er wordt vanuit het nieuwe zorgmodel gewerkt, waarbij de vrijwilligers en mantelzorgers een belangrijke rol hebben in de zorgverlening. Vanuit de expertise van de medewerkers worden zij hierin ondersteund.

Wat ga je doen?
Als woonondersteuner heb je oog voor de behoeftes van onze bewoners. Bij jou voelen de bewoners dat ze gezien worden en er toe doen. Daarnaast voer je diverse taken binnen de woonvorm uit.  Je biedt activiteiten aan en voert deze uit, je kookt de warme maaltijd vers en ondersteunt tijdens de maaltijden. Je ontvangt bezoek, zet koffie en thee. Je helpt bij het brengen en halen van cliënten en verricht huishoudelijke en schoonmaakwerkzaamheden. Je bent gastvrij en nodigt vrijwilligers en mantelzorgers uit om een bijdrage te leveren bij deze werkzaamheden. Je hebt in dit alles oog voor het welzijn van de bewoners. Je bent inzetbaar binnen alle doelgroepen binnen de woonvorm.

Wat breng je mee?
Voor woonondersteuner naast een minimale afgeronde MBO niveau 1 opleiding ben je initiatiefrijk en proactief. Je vindt het leuk om in een zelfstandig team te werken, je bent flexibel qua inzetbaarheid en je bent bereid alle diensten (3-8 uur per dienst) te werken. Je hebt oog voor een goede hygiëne. Ervaring met psycho-geriatrische ouderen en kennis van HACCP richtlijnen is een pré.

Wat hebben we je te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 15 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal  € 2.296,00 op basis van 36 uur.
De overeenkomst wordt in eerste instantie voor een periode vanen jaar aangeboden met mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Wat je nog meer moet weten.
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Spreekt jou het werken met ouderen? Aarzel dan niet en kom solliciteren.
We vragen jou om te reageren via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij. We ontvangen graag jouw CV en we zijn nieuwsgierig naar jouw motivatie.
Wacht niet te lang met reageren, want wij nodigen geschikte kandidaten uit voor een gesprek en sluiten de procedure zodra wij deze gevonden hebben.
Heb je nog vragen, stel ze gerust aan Miranda v.d. Fels, teamleider Nieuwe Wever 06-10561576.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Nieuwe Wever in Slagharen
Postcode 7776XW
Stad Slagharen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 18
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Begeleider assistent
Publicatiedatum 19-11-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 10-12-2021
Nummer 73021
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep