Woonwelzijnsassistent, Enter
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Wil jij graag de zorgprofessionals ondersteunen?
 • Ben jij een echte aanpakker die het werk ziet liggen?
 • Houd jij van een ordelijke en schone leefomgeving?

Dan ontmoeten wij je graag!

Wij zijn voor ons verzorgingshuis Het Reggedal in Enter op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen met de schoonmaak, zodat we een fijne en gezellige leefomgeving kunnen bieden aan onze cliënten! Wij zitten midden in het centrum van Enter. Bij ons wonen de cliënten in zelfstandige woonruimtes of leven zij samen in een kleinschalige woonvorm, waarbij naast een gezamenlijke woonkamer en leefkeuken iedere cliënt een eigen slaapkamer heeft..

Als Woonwelzijnsassistent help je mee in de huishouding. Samen met een team van 5 collega's zorg je voor een net en schoon verblijf. Je zorgt ervoor dat zowel de slaapkamers, de woningen alsmede de centrale ruimtes fris en schoon zijn. Je werkt in de ruimtes waar ook onze cliënten verblijven. Je vindt het dan ook leuk om kort contact te hebben met bewoners en wie weet helpen ze je even mee met het poetsen van dat ene kastje of deurtje.

Je hebt de mogelijkheid om als oproepkracht te werken. Het aantal uren en werkdagen kan verschillen. We kijken zoveel mogelijk wat voor jou het beste past in combinatie met de diensten van je collega's. Samen komen we daar wel uit! 

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor de zorg
 • Je weet van aanpakken
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je houdt van een praatje
 • Je hebt humor en voor jou geldt; een dag niet gelachten is een dag niet geleefd

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Een 13e maand als eindejaarsuitkering
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: https://www.carintreggeland.nl/Carintreggeland/Ledenservice/De-Ledenservice

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeanette Harmsen emailadres: [email protected] 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Enter, Carintreggeland Huis Het Reggedal
Postcode 7468BX
Stad Enter
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Afdelingsassistent
Huishoudelijk medewerker
Keukenassistent
Publicatiedatum 08-11-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74262

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland