Woonwelzijnsassistent, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maak jij graag écht contact met mensen? 
 • Hou jij van orde en netheid? 
 • Wil jij graag een bijdrage leveren aan de waardevolle leefruimte van onze bewoners?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor onze locatie Stoevelaar en De Wheehof in Goor hebben we de mogelijkheid voor jou om als Woon-welzijnsassistent te komen werken. Je werkt als Woon-welzijnsassistent op de woonkamer bij de bewoners met een geheugenproblematiek. Je ondersteunt de verzorging en verpleging op het gebied van welzijn door te helpen met de schoonmaak werkzaamheden die er zijn. Je bent iemand die sociaal is en je bent in staat om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je werkt altijd samen met een collega zorgprofessional. Je houdt van het contact met de mensen, maar ook erg van orde en netheid. Je ziet de schoonmaak werkzaamheden liggen en werkt dan ook vlot en netjes. Je bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend. 

We gaan graag in overleg over jouw beschikbaarheid en zouden graag op basis van oproep jou willen inzetten in het team. De diensten zullen wisselend zijn, maar met name in de ochtenduren zowel doordeweeks als in het weekend. 

Wie ben jij?

 • Je hebt affiniteit met de bewoners met geheugenproblematiek.
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je houdt van een praatje
 • Je hebt ervaring met schoonmaak werkzaamheden
 • Je bent flexibel beschikbaar zowel doordeweeks, maar ook in vakanties en weekenden

Je vindt bij ons:

 • Samenwerken met je gemotiveerde, gezellig en collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan!

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Afdelingsassistent
Huishoudelijk medewerker
Keukenassistent
Medewerker facilitair
Publicatiedatum 18-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72853

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland