Woonwelzijnsassistent
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maak jij graag écht contact met mensen? 
 • Zou jij graag de zorgprofessionals willen ondersteunen?
 • Ben jij sociaal en communicatief zeer vaardig en houd jij van opgeruimd en netjes? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor onze locatie Hoogschuilenburg in Almelo is er de mogelijkheid om als Woonwelzijnsassistent te komen werken. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat de cliënten kunnen genieten van hun maaltijden. Je helpt met het koken en klaarzetten, al dan niet samen met de cliënten. Je dekt de tafel, schept eventueel het eten op. Je ruimt na het eten de tafel op, verzorgt het in- en uitruimen van de vaatwasser. Jij zorgt ervoor dat onze cliënten elke dag er netjes verzorgd bij zitten, doordat jij de was doet, strijkt en op de kamer brengt. De cliënten hebben natuurlijk elke dag een schone leefomgeving nodig en daar help je ook bij, je zorgt dat de algemene ruimten en de persoonlijke kamers schoon zijn

Je bent iemand die sociaal is en je bent in staat om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je houdt van het contact met de mensen, maar houdt ook erg van orde en netheid. De diensten zijn zowel doordeweeks als in het weekend. Beschikbaarheid in de ochtenden zijn voor de huishoudelijke werkzaamheden belangrijk. 

Wie ben jij?

 • Je hebt passie voor de zorg
 • Je weet van aanpakken
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je houdt van een praatje
 • Je hebt humor en voor jou geldt; een dag niet gelachten is een dag niet geleefd
 • En je bent flexibel beschikbaar in de avonduren, ook in het weekend.

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal €2.271,94 bruto per maand op basis van 36 uur. 
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatitieknop.

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Hoog Schuilenburg
Postcode 7604GC
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Afdelingsassistent
Huishoudelijk medewerker
Keukenassistent
Medewerker facilitair
Medewerker restaurant
Voedingsassistent
Publicatiedatum 12-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71781

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland