Woonwelzijnsassistent
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Maak jij graag écht contact met mensen? 
 • Zou jij graag zorg willen dragen voor de schone leefomgeving van onze bewoners?
 • Heb jij affiniteit met huishoudelijke hulp?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Voor onze locatie Anholtskamp Herike te Markelo hebben we de mogelijkheid voor jou om als Woon-welzijnsassistent te komen werken. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat de cliënten kunnen genieten van een schone leefomgeving. De cliënten hebben natuurlijk elke dag een schone leefomgeving nodig en daar zorg jij voor. Je zorgt dat de algemene ruimtes en de persoonlijke kamers schoon zijn. Je verricht deze werkzaamheden in de kamers en in de algemene ruimten van de locatie. Afhankelijk van de zelfredzaamheid van de cliënt geef je de planten water, ruim je op, maak je de bedden op, maak je schoon en help je met de afwas. Daarnaast maak je ook de koffiemachine schoon, vul je toiletpapier aan en vervang je handdoeken en theedoeken, zodat de ruimte schoon is zoals afgesproken. De cliënten zijn ook blij met het contact en het praatje met jou! Ook help je met koken en de voorbereiding hierin.

Enige ervaring met PG bewoners is een pre.

Je bent iemand die sociaal is en die in staat is om mee te denken met je collega zorgprofessionals. Je houdt van het contact met de mensen, maar je houdt ook erg van orde en netheid. De diensten zijn flexibel. We zoeken iemand die flexibel inzetbaar is, weekenden, doordeweeks, avonden en feestdagen.

Wie ben jij

 • Je hebt passie voor de zorg
 • Je weet van aanpakken en je werkt nauwkeurig
 • Je kunt zelfstandig werken en ziet het werk liggen
 • Je houdt van een praatje
 • Je hebt humor en voor jou geldt: een dag niet gelachten is een dag niet geleefd
 • En je bent flexibel beschikbaar, ook in het weekend

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Samenwerken met je gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 15 maximaal € 2.345,78 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd- en plaatsonafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Markelo, Carintreggeland Huis Het Anholtskamp
Postcode 7475CZ
Stad Markelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 09-09-2022
Reageer voor 17-10-2022
Nummer 113906

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland