Word jij ondersteunend begeleider bij Aveleijn op kind en jeugdlocatie Molenwiek?
Aveleijn

Functieomschrijving

Wil jij graag binnen Aveleijn werken op een KJG locatie?
Durf je te vertrouwen op je eigen vakmanschap en je reflectie te delen met collega’s?
Dan willen wij jou graag ontmoeten!

Aveleijn zoekt

ondersteunend begeleiders
(28 - 32 uur per week) 

om het team op kind en jeugdlocatie de Molenwiek in Almelo te ondersteunen.

Waar ga je werken?
De Molenwiek is een voorziening voor verblijf met behandeling voor twaalf kinderen van 10 tot 18 jaar met een verstandelijke beperking en veelal hoge indicatie. Verschillende cliënten hebben specifieke gedragsproblematiek, zoals PDD-NOS, hechtingsproblematiek en psychiatrische stoornissen. Het dubbele woonhuis biedt plaats aan twee woongroepen, samengesteld op basis van leeftijd en niveau. Ieder kind krijgt begeleiding op basis van het individuele ondersteuningsplan. 

Jij en de cliënt
Ben jij nieuwsgierig genoeg om steeds te kijken achter de vraag van de cliënt, samen te ontdekken hoe we nog een stapje kunnen zetten? Kun je dat vormgeven vanuit professie en echtheid en aansluiten bij de sociaal emotionele ontwikkeling en beleving van de cliënt. Gericht op talenten en houdt tegelijkertijd oog voor de kwetsbaarheid. Samen met de cliënt en verwant geef je betekenis aan het persoonlijke levensverhaal en onderzoek je op welke gebieden de cliënt wil groeien. 

Jij en het team
Je werkt vanuit een gedeelde passie en verantwoordelijkheid aan gezamenlijke doelen. Je kunt reflecteren op je eigen handelen, staat open voor feedback en geeft feedback aan anderen. Als professional houd je je vak bij door deel te nemen aan (interne) scholing en deel je je kennis met anderen.

Functie eisen

Wat vragen wij?

  • Je hebt een relevante zorgopleiding op min. niveau 3
  • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg, specifiek met de doelgroep jeugdigen
  • Je hebt inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren
  • Je kunt ondersteunen bij de dagelijkse opvoeding van de kinderen en jongeren met alle bijkomende taken (huishoudelijk, vrije tijdsbesteding, ontwikkelingsstimulering, behandeling)
  • Jij kan kinderen en jongeren stimuleren in het ontwikkelen van hun emotionele niveau en het onderhouden en/of uitbreiden van hun netwerk.

Inschaling

Wat bieden wij?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

  • Een baan in een uitdagende werkomgeving
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie ondersteunend begeleider is ingedeeld in functiegroep 30 (maximaal € 2.716,- bij een 36-urige werkweek) en de salariëring is afhankelijk van je achtergrond en werkervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.
  • Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bijzonderheden

De procedure
Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan bij de locatie Molenwiek in Almelo?
Laat ons dan weten waarom jij in aanmerking wilt komen door te solliciteren met jouw CV en motivatie via Zorgselect en wij nemen contact met je op.

Heb je vragen over deze locatie en functie?
Hiervoor kun je contact opnemen met Jeroen ter Beke, manager, via j.terbeke@aveleijn.nl.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Het opvragen van referenties maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Molenwiek in Almelo
Postcode 7609HH
Stad Almelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jeroen ter Beke, manager, via j.terbeke@aveleijn.nl
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 01-06-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 16-06-2021
Nummer 68614
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn