Word weekendkracht op een LVB locatie!
Frion

Hey jij! Ben jij op zoek naar een leuke baan naast je studie, waarbij je alvast werkervaring op kunt doen? Jeuken jouw handen om de theorie die je leert op school in de praktijk te brengen?

Wij willen je graag laten zien hoe leuk het is om te werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Wij leren je graag hoe jij door middel van de methodiek oplossingsgericht werken de ontwikkeling én zelfredzaamheid van een client kan vergroten. Heb jij zin om deze uitdaging te combineren met je studie? Lees dan snel verder!

In deze omgeving kom je werken

Voor onze LVB-locaties in Zwolle zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons kunnen ondersteunen in de weekenden en/of avonden. Een perfecte baan om te combineren met je studie! Op onze locaties wonen óf logeren verschillende doelgroepen, waaronder kinderen, jongeren en/of volwassenen met uiteenlopende problematieken. Sommige bewoners zijn vrij zelfstandig, anderen hebben juist meer begeleiding nodig. Jij bent in staat om jouw begeleidingsstijl aan te passen op de behoefte van de cliënt. Je richt je met name op de individuele begeleiding. Dit maakt jouw werk heel dynamisch en afwisselend.

Alle cliënten hebben een eigen appartement met woonkamer, badkamer, keuken en slaapkamer. De meeste bewoners gaan overdag naar hun werk of naar dagbesteding. Een aantal cliënten blijven wél op locatie, waardoor er altijd interactie met de bewoners is. Zo organiseren wij op onze locaties koffie momenten, maar kunnen cliënten ook eten in de gezamenlijke ruimte. Elke cliënt heeft hierin zelf de keuze om te eten in zijn of haar eigen appartement of in de ontmoetingsruimte. Op zaterdag en zondag maken we het extra gezellig door geregeld leuke activiteiten te organiseren.

Aangezien wij op meerdere locaties een weekendkracht zoeken, willen wij jou op basis van je competenties, voorkeuren en interesses aan de juiste locatie koppelen. Eén ding is zeker: jij komt terecht in een team waarin persoonlijke ontwikkeling, methodisch werken, samenwerken, cliëntgericht werken en communicatie centraal staat. In deze bijbaan krijg je de kans om ervaring op te doen met de verzorging en/of begeleiding van cliënten met een verstandelijke beperking.

Hoe ziet de rol er uit

Samen met je collega’s ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van onze cliënten. Afhankelijk van de doelgroep waar je mee komt te werken zullen je taken verschillend zijn. Je begeleidt de bewoners bijvoorbeeld bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), je doet boodschappen met ze, een ontspanningsactiviteit of maakt een wandeling door Zwolle. Verder assisteer jij collega’s waar nodig. Al lerende ontdek je hoe jij het beste de cliënten kunt helpen, begeleiden en motiveren. Zo doe jij ervaring op en zijn onze begeleiders en cliënten blij met jouw hulp!

 

Wat vragen wij

  • Je hebt affiniteit met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Of je vindt het leuk om je hierin te ontwikkelen;
  • Je volgt een zorggerelateerde opleiding op minimaal niveau 3;
  • Je ziet werk liggen en pakt dit enthousiast op;
  • Je kunt op onregelmatige werktijden werken (met name de avonden, weekenden, schoolvakanties en feestdagen).

Wat bieden wij

  • Een contract waarbij we de uren graag in overleg met jou afspreken, zodat jij genoeg tijd overhoudt voor je studie en vrienden;
  • Een vast team, waar je altijd op terug kunt vallen, want je staat nooit alleen;
  • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen;
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1821,- en maximaal € 2716,- (FWG 30) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Dit komt neer op €11,67 per uur!
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

Over Frion

Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion wil talent (h)erkennen, bijdragen aan een goed leven, zorgen voor mooi werk, en professionele ontwikkeling ondersteunen. Zowel voor cliënten als medewerkers. Bijna 1.000 cliënten maken op verschillende manieren gebruik van de ondersteuning van Frion. Denk hierbij aan logeren, buitenschoolse opvang, begeleiding in je eigen huis, in de klas, dagbesteding, werken en wonen bij Frion. Achter hen staan rond de 1000 professionals.

Lees meer over Frion…

Geïnteresseerd?

 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.
Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Verschillende locaties, Zwolle
Postcode 8021ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 15-08-2022
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 112824
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion