Zelfstandig werkend kok, 16 uur per week
Welstee (voorheen Zorgvilla's Twente)

Functieomschrijving

Kwaliteit en professionaliteit, respect en aandacht voor elkaar in een huiselijke sfeer. Dát is wat wij als team elkaar en onze bewoner, als middelpunt, bieden. Wij houden van ons werk!

Als kok werk je zelfstandig.
Jouw kennis en professionaliteit zet je voortdurend in bij de maaltijdbereiding. Je bent betrokken en hebt oog voor detail. Je speelt in op de wensen van onze bewoners en hun familie en levert kwalitatief hoogwaardige maaltijden. Ook het dossier voorraadbeheer hoort thuis in deze functie. Je werkt zelfstandig, maar goed samenwerken binnen de keukenbrigade vind je erg belangrijk.

Het team van Welstee is hecht.
We helpen elkaar waar we kunnen en die sfeer omarmen we. We verwachten dan ook dat je je zowel doordeweeks als in het weekend en op feestdagen beschikbaar stelt. Jouw werkuren zijn altijd rond de avondmaaltijd en bij voorkeur ben je beschikbaar op één vaste avond doordeweeks en om de week in het weekend.

We bieden je:

  • Een dienstverband voor bepaalde tijd van ongeveer 16 uur per week in Borne en Ootmarsum. Uren zijn bespreekbaar.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een fietsplan en een collectieve ziektekostenverzekering.

Voel je een klik?
We nodigen je uit te solliciteren via vacature@welstee.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bert Kolfoort, directeur, via 0541-280800.

Functie eisen

Heb je een koksopleiding gevolgd en/of enkele jaren werkervaring opgedaan in het koken voor grotere groepen? Vind je het iedere keer weer een uitdaging om van de maaltijden culinair een feestje te maken? Heb je misschien ervaring opgedaan met het werken met kwetsbare mensen door hen te betrekken bij het samenstellen van de menu’s? Herken je je in het bovengenoemde? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek!

Inschaling

Een goed salaris. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en werkervaring, waarbij de cao VVT gerespecteerd wordt: functieschaal 30.

Type Vacature
Organisatie Welstee (voorheen Zorgvilla's Twente)
Locatie Huize den Oostenborgh in Ootmarsum en Villa Meijling in Borne
Postcode 7632 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bert Kolfoort, directeur
Functie(s) Kok
Publicatiedatum 06-03-2019
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 44207
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee (voorheen Zorgvilla's Twente)

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee (voorheen Zorgvilla's Twente)