Zelfstandig werkend kok bij de Van Dedem Marke
Baalderborg Groep

Ben jij die gastvrije, motiverende en zelfstandig werkende kok naar wie wij op zoek zijn? Wil je werken binnen een enthousiast team van koks en keukenassistenten? Stop dan met zoeken...en reageer direct.

Waar ga je werken
Je bent werkzaam als kok binnen de organisatie Baalderborg Groep, locatie ouderenzorg van Dedem Marke. Deze organisatie biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van wonen, zorg en welzijn voor ouderen. Je wordt onderdeel van een enthousiast team van collega’s. We betrekken mantelzorgers en vrijwilligers zo optimaal mogelijk bij het zorgproces en werken in een multidisciplinair team om samen de beste zorg te bieden. Jij bent belangrijk voor een mooi leven van onze bewoners. Word jij vrolijk van een dankbare glimlach op het gezicht van een bewoner? Het team is werkzaam vanuit onze locatie Van Dedem Marke in Dedemsvaart, ons team bestaat uit +/- 15 enthousiaste collega’s. Een goede werksfeer is belangrijk, waarbij jij jouw steentje bijdraagt. Binnen het team is samenwerken en goede communicatie essentieel. We kunnen met je lachen en je laat je niet snel uit het veld slaan. Je kunt goed met feedback omgaan en durft ook feedback te geven wanneer dit nodig is.

Wat ga je doen
De voedingsdienst bestaat uit de centrale grootkeuken, het restaurant en de winkel. De komende jaren willen wij ons inzetten om het concept koken op de huiskamer verder vorm te geven. Waarbij wij ons meer willen inzetten voor onze uitbrengmaaltijd (tafeltje dekje) en het zijn van een goede buur binnen de omgeving van de Van Dedem Marke. Dit vraagt van jou, creativiteit, hulpvaardigheid en flexibiliteit. Als zelfstandig werkend kok kun je medewerkers waar nodig aansturen. Je werkterrein is de centrale grootkeuken/ restaurant. Je belangrijkste taken zijn het aansturen en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden, bereiden van maaltijden, het voorraad beheer en het verrichten van algemene keukenwerkzaamheden.

Wat breng je mee
• Koksopleiding op MBO-niveau 3;
• Je kunt zelfstandig werken en toont initiatief;
• Je kunt goed in teamverband werken;
• Je bent gastvrij en vriendelijk;
• Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de horeca;
• Kennis van wet- en regelgeving omtrent HACCP;
• Je bent bereid om op flexibele werktijden en ook in het weekend en op feestdagen te werken.

Wat hebben we jou te bieden?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GHZ. Het salaris is ingedeeld in FWG 30 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal €2801,- op basis van 36 uur. We hebben een goede pensioenregeling, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8%. Daarnaast 40% belastingvoordeel op leuke extra's naast je salaris (FiscFree). De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot verlenging.

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Roland Vloedgraven teamleider voedingsdienst of Marcel Sieljes eindverantwoordelijke kok 1 te bereiken via het telefoonnummer 0523-629000. Via onze site www.baalderborggroep.nl (Werken bij ons, actuele vacatures) kun je tot en met 24 maart 2023 reageren op deze vacature. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 28 maart.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, Van Dedem Marke in Dedemsvaart
Postcode 7701LR
Stad Dedemsvaart
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Roland Vloedgraven , Marcel Sieljes: 0523-629000
Functie(s) Kok
Publicatiedatum 01-03-2023
Reageer voor 24-03-2023
Ingangsdatum 01-03-2023
Nummer 118203

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep