Zelfstandig werkend kok
Welstee

Zelfstandig werkend kok

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg, in een stijlvolle en comfortabele woonomgeving. Wij willen ouderen die te maken hebben met een zorgvraag, bijvoorbeeld dementie, een exclusief thuis bieden. Kleinschalig, maatwerk en persoonlijke aandacht zijn onze kernwaarden.

Samen streven we naar een optimale kwaliteit van leven voor onze bewoners. Voor jou als kok betekent dit dat je altijd bereid bent dat stapje extra te zetten. Je vindt het vanzelfsprekend om van iedere maaltijd een heerlijke ervaring voor onze bewoner te maken. Je denkt in mogelijkheden en pakt elke kans om te je te blijven ontwikkelen, met beide handen aan!

Per maart 2021 zoeken wij een zelfstandig werkend kok voor onze locatie Huize den Oostenborgh, voor 2 diensten in de week en 1 of 2 weekenden per maand, uren in overleg. Een koksdienst is van 14.00-19.00 uur, maar kan ook gecombineerd worden met de ochtend als keukendienst met een aangepast uurloon.

Wat ga je doen?

Haal jij extra voldoening uit je werk door met jouw kooktalent en gevoel voor gastvrijheid een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bewoners? Word dan kok in onze mooie en kleinschalige locatie in Ootmarsum.

 • Je bereidt lekkere en gezonde maaltijden voor onze bewoners met verse ingrediënten. Ook bereid je gerechten en snacks bij bijzondere gebeurtenissen, zoals verjaardagen en het kerstdiner.
 • Samen met een menu commissie stel je het menu op. Hierbij kijk je uiteraard naar de (dieet)wensen van onze bewoners, want wij vinden het belangrijk dat onze bewoners wonen zoals thuis. En dat zij soms graag een handje meehelpen, bijvoorbeeld met aardappels schillen. Dit maakt jouw baan extra waardevol en mooi!
 • Naast het (voor)bereiden en klaarzetten van gerechten, ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de keuken. Je werkt volgens de HACCP-regels en houdt nauwkeurig de inkoop en de voorraad van de benodigdheden in de keuken bij. Je vindt het belangrijk om samen – mede door jouw kooktalent – de kwaliteit van het leven van onze bewoners zo goed mogelijk te houden.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een opleiding tot zelfstandig werkend kok op MBO-3 niveau, alsmede kennis van diëten/allergenen en enkele jaren relevante werkervaring. Uiteraard ben je op de hoogte van de voorschriften op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid;
 • Je bent in staat zelfstandig dagelijkse problemen op te lossen en je bent hulpvaardig, tactvol, hebt het vermogen tot instrueren/corrigeren en hebt overtuigingskracht;
 • Je bent servicegericht in de omgang met collega’s, bewoners en gasten;
 • Je bent communicatief vaardig, je zorgt voor een fijne werksfeer;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je werkt als kok samen met je team maar neemt de leiding indien nodig;
 • Je werkt netjes, hygiëne in de keuken vind jij zeer belangrijk;
  Je bent innoverend en denkt graag creatief mee over menu’s en gerechten;

Wat mag je van ons verwachten?

 • Volgens de CAO VVT word je afhankelijk van opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 30;
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering en een goed pensioen bij PFZW;
 • Wij hebben secundaire arbeidsvoorwaarden als: fietsplan, computerplan, sportabonnement;
 • Ook hebben wij een collectieve zorgverzekering.

Solliciteren?

Wil jij samen met ons de zorg en aandacht geven die voor onze bewoner het verschil maakt? Wij ontvangen je graag als onze nieuwe collega kok. Mail je sollicitatie en cv naar Merle Kolfoort via vacature@welstee.nl.

Type Vacature
Organisatie Welstee
Locatie Huize den Oostenborgh
Postcode 7631 GB
Stad Ootmarsum
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Merle Kolfoort
Functie(s) Kok
Publicatiedatum 18-12-2020
Ingangsdatum 18-12-2020
Reageer voor 14-02-2021
Nummer 56669
Doorsturen Bekijk PDF

Welstee

Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg in een kleinschalige, beschermde omgeving op riante locaties. We onderscheiden ons onder andere door een luxueuze, stijlvolle woonomgeving en een onbeperkt aanbod van zorg- en welzijnsdiensten. Wij bieden 24 uur per dag zorg en begeleiding aan mensen met somatische problematiek en psychogeriatrische ziektebeelden. Ook voor palliatieve zorg en tijdelijke opvang kunt u bij ons terecht.

Meer over Welstee