Ziekenhuisapotheker in opleiding
ZGT

Functieomschrijving

Er werken ongeveer 150 mensen in de ZGT apotheek. De apothekers vormen samen één team voor het hele werkgebied. We zijn op dit moment met 9 ziekenhuisapothekers, 3 transmurale openbare apothekers, 3 ziekenhuisapothekers in opleiding en 3 projectapothekers. De ZGT apotheek verzorgt een all-round opleiding tot ziekenhuisapotheker. Binnen de ZGT is er sprake van een volledige integratie van de klinische en poliklinische farmacie om naadloze specialistische farmaceutische zorg te kunnen leveren onafhankelijk van de plek waar de patiënt zich bevindt. Er is een intensieve betrokkenheid bij de directe patiëntenzorg; artsen en andere behandelaars weten de ZGT apotheek laagdrempelig uitstekend te vinden. De beschikbaarheid van een GMP-bereidingsafdeling maakt het enerzijds mogelijk de patiëntenzorg nog verder te ondersteunen en kent anderzijds een landelijk netwerk van afnemers. De ZGT apotheek verzorgt de beide ziekenhuislocaties van ZGT in Almelo en Hengelo en ongeveer 1750 bewoners in diverse instellingen voor intramurale zorg. Er is een samenwerkingsverband met Saxenburgh MC en de Regionale Apotheek Vechtdal in Hardenberg.
De ziekenhuisapotheken van ZGT en Medisch Spectrum Twente (MST) hebben een samenwerkingsverband voor de opleiding. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de andere ziekenhuizen van de OOR-Noord&Oost.

Functie eisen

Alle (ziekenhuis)apothekers en ziekenhuisapothekers in opleiding werken in de directe farmaceutische patiëntenzorg als consulent en medebehandelaar. Je hebt enkele specifieke farmacotherapeutische aandachtsgebieden en zult gedurende de opleiding onder andere bij het uitvoeren van projecten steeds meer verantwoordelijkheid krijgen. In een plezierige en collegiale sfeer is het mogelijk zelf accenten aan te brengen in de opleiding. We zoeken een apotheker die affiniteit heeft met het werken in een apotheek in het ziekenhuis. Je hebt veel enthousiasme voor de mogelijkheden die ons vak biedt om wat te betekenen voor de gezondheid en het welzijn van patiënten. Je doet dat graag samen met je collega apothekers en met de medewerkers van de apotheek en het ziekenhuis als geheel. Ervaring als projectapotheker in een ziekenhuisapotheek en/of promotie strekken tot aanbeveling.

Inschaling

Je salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, minimaal € 3.664,= (FWG 65-0) en maximaal € 5.504,00 (FWG 65-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.
De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op donderdag 05 november 2020.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 2020-358
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 38
Uren tot 38
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Petra Brummelhuis of Willemien Kruik-Kollöffel, (per telefoon 088 708 5666 of per email) p.brummelhuis@zgt.nl, w.kolloffel@zgt.nl.
Functie(s) Apotheker
Publicatiedatum 09-10-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 27-10-2020
Nummer 55293

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT