Vakantiewerk in de zorg? Beleef een uitdagende zomer bij Aveleijn!
Aveleijn

Functieomschrijving

Wil jij tijdens de vakantieperiode samen met een team van enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan
een leven vol betekenis van cliënten? Ben jij op zoek naar een vakantiebaan waarin geen dag hetzelfde is
en waarin je écht iets voor cliënten kunt betekenen?
Dan is dit je kans! 

Wij zijn voor de periode juni t/m augustus op zoek naar 

Vakantiekrachten
(uren in overleg)

Wie zijn wij?
Al meer dan 50 jaar bieden wij zorg, ondersteuning, behandeling en advies aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. Met ongeveer 80 locaties in de 14 Twentse gemeenten en de gemeente Berkelland zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken.

Vanuit onze missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen.

Wat zijn jouw mogelijkheden?
Wij zijn voor diverse locaties op zoek naar vakantiekrachten. Wil jij bijvoorbeeld graag werken met kinderen op onze kinderdagcentra in Hengelo of Enschede of wil je iets betekenen op onze dagbestedingslocaties in Almelo, Losser of Borne?

Ook zijn wij op zoek naar ondersteuning op diverse woonlocaties in de plaatsen Almelo, Enschede, Hengelo, Goor, Nijverdal, Tubbergen, Markelo, Oldenzaal, Borne, Haaksbergen en Losser.

Vind je het misschien leuk om bij te dragen in de huishouding? Ook daarvoor kunnen wij jouw inzet op diverse locaties gebruiken.

Sta jij open voor een leuke bijbaan tijdens de vakantieperiode en wil je meer weten over onze locaties? Kijk dan op onze website www.aveleijn.nl/locaties/.

Functie eisen

Wat vragen wij?

Je hebt:

 • affiniteit met of ervaring in de zorg en mensen met een verstandelijke beperking
 • affiniteit met en ervaring in het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden
 • doorzettingsvermogen en je kan goed reflecteren op je eigen houding en gedrag

Je bent:

 • gemotiveerd en enthousiast om je te ontwikkelen
 • in de zomervakantieperiode minimaal vier weken beschikbaar
 • inzetbaar als vakantiekracht (op dit moment student en gaat volgend schooljaar verder met je studie.)

Je kunt:

 • goed communiceren en samenwerken in een team

Inschaling

Wat bieden wij?
Je gaat werken in een waarden gedreven en financieel gezonde organisatie waar goed werkgeverschap hoog op de agenda staat. Aveleijn behoort tot “de beste werkgevers”! (https://www.beste-werkgevers.nl/wie-zijn-het/). Wij zetten jou als medewerker centraal en bieden daarom het volgende:

 • Een leuke en uitdagende vakantiebaan
 • Salaris op basis van het wettelijk minimumloon
 • Een vergoeding voor reiskosten woon-werk
 • Een vakantietoeslag van 8%

Bijzonderheden

De procedure
Ben jij geïnteresseerd in een leuke vakantiebaan bij Aveleijn?

Reageer dan snel met jouw CV en motivatie via Zorgselect.

Laat je ons in je brief weten welke weken je beschikbaar bent en welke locatie en plaats je voorkeur heeft?

Voor meer informatie over vakantiewerk bij Aveleijn kun je contact opnemen met Kim Rouwendal, recruiter, via k.rouwendal@aveleijn.nl of 06-10034032.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet en tot snel!

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn
Postcode 7622 GW
Stad Borne
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Kim Rouwendal, recruiter, via k.rouwendal@aveleijn.nl of 06-10034032
Functie(s) Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 29-04-2021
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 67841
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn